ÇÖP TOPLAMA SAATLERİNE RAMAZAN DÜZENLEMESİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce 24 Nisan Cuma günü başlayıp 23 Mayıs’ta bitecek ramazan ayı için çöp saatlerinde değişikliğe gidildi. 18.00’da başlayan çöp toplama saatleri ramazan boyunca 21.00’dan itibaren başlayıp...

Yayınlanma:
ÇÖP TOPLAMA SAATLERİNE RAMAZAN DÜZENLEMESİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce 24 Nisan Cuma günü başlayıp 23 Mayıs’ta bitecek ramazan ayı için çöp saatlerinde değişikliğe gidildi. 18.00’da başlayan çöp toplama saatleri ramazan boyunca 21.00’dan itibaren başlayıp sahura kadar devam edecek.


Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek çöp toplama saatlerinde değişikliğe gitti. Yeni düzenleme ile Kızlarpınarı, Saray, Çarşı, Kadıpaşa, Şekerhane, Hacet, Güllerpınarı ve Cumhuriyet mahallelerinde 24 Nisan 2020 tarihinden itibaren saat 18.00’da başlayan çöp alım saatleri Ramazan ayı boyunca saat 21.00’da gerçekleşecek.

TOPLAMA İŞLEMLERİ SAHURA KADAR SÜRECEK

Belirtilen mahallelerde çevre temizliğinde aksaklık oluşmaması, vatandaşların refah ve sağlığı için çöplerin saat 21.00’e kadar atılması gerektiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “Akşam saat 21.00’da başlayacak çöp alım hizmeti sahurda sona erecektir. Vatandaşlarımızın belirtilen saatlere riayet etmeleri hem temiz çevre hem de iş verimliliği anlamında büyük önem arz etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet