Coşkunöz Holding 23 Nisan’ı resim şenliğiyle kutluyor: "Çocuklarımızın Hayalindeki Çevre"

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor.

Yayınlanma:
Coşkunöz Holding 23 Nisan’ı resim şenliğiyle kutluyor: "Çocuklarımızın Hayalindeki Çevre"

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor. Çocuklar “Hayalimizdeki Çevre” teması ile özledikleri doğayı ve çevreyi resme döktü. Çocukluğun geniş düş dünyasını ve çocukların bu dünyadan beklentilerini yansıtan rengarenk resimlere, holdingin web sitesinden ulaşılabiliyor. Coşkunöz Holding çalışanlarının 4-14 yaş arası çocuklarının katıldığı resim şenliğinde katılımcılara sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

 

Mavi gökyüzü, temiz bir dünya, maskesiz oyunlar

Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek. Çocukların ve gençlerin eğitimine verdiği önem ve yürüttüğü projelerle ülkenin geleceğine ışık tutmaya çalışan Coşkunöz Holding, resim şenliğiyle de çocukların düş kurup umut etmeye devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet