Covid-19 PCR Tanı Testlerini Yapan Personele Yemek Sürprizi

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi, Koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmuyor.Türk Kadınlar Konseyi, Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde çalışanlar için yaptığı yemek sürprizinin ardından Covid-19...

Yayınlanma:
Covid-19 PCR Tanı Testlerini Yapan Personele Yemek Sürprizi

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi, Koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmuyor.

Türk Kadınlar Konseyi, Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde çalışanlar için yaptığı yemek sürprizinin ardından Covid-19 PCR tanı testlerini yapmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Moleküler Mikrobiyoloji Laboratuvarında görev yapan personele börek, baklava, sarma ikram etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Covid PCR Laboratuvar Sorumlusu Prof. Dr. Sinem Akçalı, “Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesine ve özellikle Mübeccel Kafkaslı başkanlığında tüm emeği geçen herkese laboratuvar çalışanları adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün Dünya Laborantlar Günü. Kendi çabamızla arkadaşlarımızla bir kutlama hazırlamıştık. Türk Kadınlar Konseyimizin katkılarıyla günümüz daha da güzelleşti” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet