ÇÖZÜM MASASI’NIN YENİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Bugüne kadar binlerce talebi çözüme kavuşturan Alanya Belediyesi Çözüm Masası Birimi, vatandaşlara daha hızlı ulaşmak adına Mobil Araç ve Çözüm Burada ekibinin ardından ALKÜ Hastanesi karşısında yeni ofisini hizmete soktu.Alanya...

Yayınlanma:
ÇÖZÜM MASASI’NIN YENİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Bugüne kadar binlerce talebi çözüme kavuşturan Alanya Belediyesi Çözüm Masası Birimi, vatandaşlara daha hızlı ulaşmak adına Mobil Araç ve Çözüm Burada ekibinin ardından ALKÜ Hastanesi karşısında yeni ofisini hizmete soktu.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘çözüm odaklı belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibi, yeni ofisiyle vatandaşların talebine daha hızlı ulaşmayı hedefliyor. Özellikle yoğun bölgeleri tercih eden ekip, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi giriş kapısı karşısında açılan ofiste, vatandaşların talep ve önerilerini aldıktan sonra ilgili birime aktararak çözüm takibini yapıyor.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Alanya Belediyesi Çözüm Masası Birim Müdürü Pınar İmamoğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Başkanımız Adem Murat Yücel’in ‘çözüm odaklı belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşlar ve belediyemiz arasında köprü görevi görmeye devam ediyoruz. Birincil önceliğimiz vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde ulaşarak yanıt bulmak. Bu bağlamda Çözüm Masası birimimize ulaşım ağımızı genişleterek yeni ofisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Alanyamız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet