CUMHURİYET MAHALLESİNE YENİ PARK

Alanya Belediyesi’nin ‘insan odaklı sosyal belediyecilik’ misyonuyla gerçekleştirdiği yatırımlar aralıksız devam ediyor.Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesi 1257 adada bulunan...

Yayınlanma:
CUMHURİYET MAHALLESİNE YENİ PARK

Alanya Belediyesi’nin ‘insan odaklı sosyal belediyecilik’ misyonuyla gerçekleştirdiği yatırımlar aralıksız devam ediyor.


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesi 1257 adada bulunan 1450 metrekarelik yeşil alana yapılan çocuk parkı vatandaşların kullanımına açıldı. İçerisinde çocuk oyun grubu, zıp zıp, salıncak, tahterevalli, döner tırmanma oyun grubu, dış mekân spor aletleri, masa tenisi, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunan parkta çocukların ve parkın güvenliğini sağlamak amacıyla kamera sistemi de kuruldu.

“ÇOCUKLAR KADAR AİLELERİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “İlçe genelinde çocuk parklarının sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda parkların peyzaj düzenleme çalışmaları ile daha estetik bir görünüm kazanırken parklar, yetişkinlerinde çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri yerler haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet