CZN Burak, Çoban Ramço’ya Verdiği Sözü Tuttu

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ve sempatik tavırlarıyla tanınan ünlü şef CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, Hakkarili fenomen çoban “Ramço” lakaplı Remzi Kartal ile buluşarak, fenomen çobanın istediği üzerine dişlerini...

Yayınlanma:
CZN Burak, Çoban Ramço’ya Verdiği Sözü Tuttu

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ve sempatik tavırlarıyla tanınan ünlü şef CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, Hakkarili fenomen çoban “Ramço” lakaplı Remzi Kartal ile buluşarak, fenomen çobanın istediği üzerine dişlerini yaptırdı, hayalini gerçekleştirdi.

Paylaştığı yemek videoları ve yaptığı yardımlarla tanınan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı bir mahallede çobanlık yapan ve paylaştığı videolarla tanınan “Ramço” lakaplı Remzi Kartal’ı yaşadığı yerde ziyaret etmişti. Zor durumda olan ve kısıtlı imkanlarla yaşamını devam ettiren Kartal’a bir sürpriz yapan fenomen şef, Kartal’ın ev eşyalarını baştan aşağıya yenilemiş ve bu davranışıyla herkesin takdirini kazanmıştı.

Dişlerini Yaptırma Sözünü Tuttu

Daha önce Kartal’a dişlerini yaptırma sözü veren sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Ramço’yu İstanbul’da ağırladı. Kartal ile beraber diş hekimliğine giden CZN Burak, fenomen çobanı biran olsun yalnız bırakmadı. Remzi Kartal’ın diş ölçüsünün alınmasının ardından ise ağız yapısına uygun bir diş yapıldı. Birkaç gün Kartal’ı ve kuzeni Fero lakaplı Ferhat Alper’i ağırlayan CZN Burak, misafirleriyle lunaparka giderek çocuklar gibi eğlendi. Hatay Medeniyetler Sofrası’nın sahibi CZN Burak, tüm bu yaşananları ise “En güzel bağ sevgidir” cümlesiyle sosyal medya hesabından paylaştı. CZN Burak’ın bu paylaşımı binlerce kez etkileşim aldı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet