Değişen hayatlar, yenilenen mutfaklar

Mutfak ve mobilyada farklı ve inovatif çözümleriyle bilinen öncü marka, yaşam alışkanlıklarının değiştiği pandemi döneminde de ailelerin buluşma noktası olan mutfaklar için eşsiz tasarımını kullanıcının beğenisine...

Yayınlanma:
Değişen hayatlar, yenilenen mutfaklar

Mutfak ve mobilyada farklı ve inovatif çözümleriyle bilinen öncü marka, yaşam alışkanlıklarının değiştiği pandemi döneminde de ailelerin buluşma noktası olan mutfaklar için eşsiz tasarımını kullanıcının beğenisine sunuyor. Modüler ve hareketli ürünleriyle balkon, teras, havuz başı gibi açık mekan kullanımına uygun ve taşınabilir model “Bodrum Marine Mutfak”, aileler için alışılmışın dışında keyifli deneyimler yaşatıyor.

Mutfak ve mobilya tasarımında öncü marka Bodrum Mutfak Mobilya yaşam alanlarında daha çok vakit geçirilen yeni normal günleri göz önünde bulundurarak, inovatif bir çözüm kapsamında Bodrum Marine Mutfak’ı tasarladı. Bodrum Marine Mutfak, bahçe, havuz başı, balkon ya da teraslarınız için tasarlanan taşınabilir mutfak modeli olarak sevdiklerinizle açık havada buluşabilme fikrini rahatlıkla hayata geçiriyor.

Bodrum Marine Mutfak, elektrostatik boyalı konstrüksiyonu ve tekerlekli üniteleri ile taşınabilir forma sahip. Evyesinden, akrilik tezgahına, marine su kontrası gövdelerden; krom aksesuar tercihlerine kadar yat konseptini tasarımına yansıtan model, dikkat çekici pişirme üniteleriyle birlikte tamamen açık havada kullanıma uygun.

Değişen mutfak anlayışını modüler hareketli üniteleri ile hayat akışının içine taşıyabilen Bodrum Marine Mutfak, keyif odaklı kurgular için samimi, rahat ve doğal geçirilen vakitlerin, tebessümle anılacak sohbetlerin vazgeçilmez dekoru oluyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet