Dijital Ajansları Potansiyel Müşterileriyle Buluşturan Platform: Adzzy

ISTANBUL (TR) - Günümüzde birçok marka ve şirket, yazılı ve görsel medyadaki ücretlerin yüksekliği nedeniyle online mecralarda reklam vermeyi tercih ediyor. Arama motoru ve sosyal medya platformları üzerinden yapılacak reklam yönetimi...

Yayınlanma:
Dijital Ajansları Potansiyel Müşterileriyle Buluşturan Platform: Adzzy

ISTANBUL (TR) - Günümüzde birçok marka ve şirket, yazılı ve görsel medyadaki ücretlerin yüksekliği nedeniyle online mecralarda reklam vermeyi tercih ediyor. Arama motoru ve sosyal medya platformları üzerinden yapılacak reklam yönetimi ise ayrı bir profesyonellik gerektiriyor. Bu ihtiyaç doğrultusunda oluşturulmuş bir platform olan Adzzy, internette reklam vermek veya sosyal medya hesaplarını yönetmek isteyen KOBİ’lerle dijital ajansları bir araya getiriyor. KOBİ’leri, işinin ehli ajanslarla aynı platformda buluşturan sistem, süreçlerin tek bir ekran üzerinden kolayca yönetilmesini sağlıyor. Böylece şirketler tanıtım çalışmalarını hızlıca gerçekleştirerek gelir kayıplarının önüne geçebiliyor.

Kobilere internet reklamları için büyük kolaylık

Sistemi kullanan şirketler ihtiyaçları doğrultusunda oluşturdukları medya planlarını ajanslarla paylaşarak farklı teklifleri değerlendirme ve istedikleri ajansla çalışma imkanı buluyor. Böylece farklı hizmet ihtiyaçlarında olan şirketler sadece bir platform üzerinden ajanslar arasında seçim yaparak süreci yürütebiliyor. Google, Facebook, Twitter ve Youtube gibi birçok platformla entegre olarak çalışan Adzzy platformu, markalara tüm platformları dolaşmadan reklam verme, hesaplarını yönetme ve tüm süreçlerin raporlarını alma gibi hizmetler sunuyor. Güvenli bir hizmet sunmak için en yüksek SSL sertifikalarına sahip sistem, ödeme tarafında ise BDDK lisanslı PayTR ödeme sistemiyle çalışıyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet