DİRİLİŞ DESTANI 1915 BİN ALTIYÜZ SEYİRCİYE ULAŞTI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Gününde Diriliş Destanı 1915 gala yaptı. Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından Çanakkale Zaferi’nin oratoryo olarak sunulduğu gösteri, 4 günde 1600 seyirciye ulaştı.Halkın...

Yayınlanma:
DİRİLİŞ DESTANI 1915 BİN ALTIYÜZ SEYİRCİYE ULAŞTI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Gününde Diriliş Destanı 1915 gala yaptı. Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından Çanakkale Zaferi’nin oratoryo olarak sunulduğu gösteri, 4 günde 1600 seyirciye ulaştı.


Halkın yoğun ilgisiyle dolup taşan salonda zafer, 4 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlandı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan seyirciler, Çanakkale ruhunu oyuncularla birlikte yaşadı. Gösteri çıkışında oyuncularla buluşan seyirciler, gösteriyi çok beğendiklerini, derinden etkilendiklerini ve bu özel çalışmanın beklentilerinin çok ötesinde olduğunu söyleyerek oyuncuları tebrik ettiler.
Fuayede sergilenen ve Çanakkale Savaşı'nda aş arabası olarak kullanın araba da büyük ilgi çekerek gösteriye damgasını vurdu.

GELECEK SEZONDA YENİDEN SAHNELENECEK
4 günde 1600 seyirciye ulaşan Diriliş Destanı 1915’in yoğun istek üzerine gelecek sezonda yeniden sahnelenebileceğini söyleyen Belediye Tiyatrosu Müdürü Hüseyin Çinal "Bu özel projeyi halkımızla buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Oyuncularımızın performansı seyirciden büyük takdir aldı. Salonumuz her gün dolup taştı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet