Diş Teknisyenlerinde Hastalık Riski

Türk Dişhekimleri Birliği 6 Aralık Diş Teknisyenleri günü nedeniyle yaptığı açıklamada, teknisyenlerin ‘silikozis’ hastalığı riskiyle karşı karşıya olduklarını bildirdi. Türk Dişhekimleri Birliği tarafından yapılan...

Yayınlanma:
Diş Teknisyenlerinde Hastalık Riski

Türk Dişhekimleri Birliği 6 Aralık Diş Teknisyenleri günü nedeniyle yaptığı açıklamada, teknisyenlerin ‘silikozis’ hastalığı riskiyle karşı karşıya olduklarını bildirdi. Türk Dişhekimleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, “Diş Teknisyenleri ağız ve diş sağlığının ayrılmaz parçasıdır. Bizler için ayrı bir önem taşıyan değerli çalışma arkadaşlarımız Diş Teknisyenlerinin, 6 Aralık Diş Teknisyenleri Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Zor şartlar altında yoğun tempo ile hizmet verirken, çalışma koşulları nedeniyle toz ve kimyasallarla gelişebilen silikozis hastalığı başta olmak üzere pek çok meslek hastalığıyla karşı karşıya kalan çalışma arkadaşlarımız ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güç birliği yapmaya devam edeceğimizi kamuoyunun dikkatine sunarız” ifadelerine yer verdi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet