Disney’in Yeni Stream Kanalı Yayında

Dünyanın en büyük film yapım şirketlerinden Disney, son yıllarda yükselişe geçen stream platformuna da sağlam bir adım attı.İnternet üzerinden kesintisiz yayın şeklinde tanımlanabilecek olan “streaming” günümüzde artık...

Yayınlanma:
Disney’in Yeni Stream Kanalı Yayında

Dünyanın en büyük film yapım şirketlerinden Disney, son yıllarda yükselişe geçen stream platformuna da sağlam bir adım attı.

İnternet üzerinden kesintisiz yayın şeklinde tanımlanabilecek olan “streaming” günümüzde artık izleyicilerin de en çok tercih ettiği film, dizi izleme ve müzik dinleme yöntemi haline geldi. Netflix’ten Amazon’a, Spotify’dan Hulu’ya kadar birçok firma izleyicilerine kesintisiz eğlence sunuyor. Şimdi Disney de Disney+ adını verdiği stream kanalı ile sektörde hızlı büyüyen pastadan aslan payını almak istiyor.

Pixar, Star Wars ve Marvel gibi markaları çatısı altında toplayan Disney+ stream hizmetleri kapsamında izleyicileri sunacaklarını tanıttı. İlk etapta ABD ve Kanada’da yayına geçecek olan Disney+’ın en iddialı yapımlarından biri Star Wars serisinin dizisi The Mandalorian olacak. Disney+ üzerinden bu dizinin yanı sıra Disney, Pixar ve Marvel imzalı tüm film ve dizilere de ulaşılabilecek. Ayrıca kullanıcıların The Simpsons çizgi dizinin de 30 sezonuna erişimi olacak.

Web, iOS, Android, Roku, akıllı TV’ler, Amazon Fire TV ile uyumlu olan Disney+’ın aylık üyelik ücreti ise 6.99 dolar olarak açıklandı. Disney’in Türkiye’de ise 2020 yılı içinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.(BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet