DocuBox HD Ekranlarında Zevkinize Uygun Belgesellerin Tadını Çıkarın

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor.

Yayınlanma:
DocuBox HD Ekranlarında Zevkinize Uygun Belgesellerin Tadını Çıkarın

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. 

Trafalgar Savaşı (Trafalgar)

12 Ekim Salı, Saat 18.00

Tamamen bilgisayar ortamında yeniden oluşturulmuş görüntüleriyle tarihin en büyük deniz savaşı: Gerçeğe olabilecek en yakın şekilde bizlere tarihi gösteren görkemli bir program. Gerçek ortamlar ve kostümlerle aktörleri ve sanal görüntüleri birleştiren bir teknoloji sayesinde yapılan bu kurgu-belgesel, 60 gemi, 35 bin asker ve 5 binden fazla topun kullanıldığı Trafalgar Muharebesi'ni gözler önüne seriyor. Fransız yenilgisinin yazarı Amiral Villeneuce'nin yazdıklarıyla ve uluslararası uzmanların konuya ışık tutmasıyla gün yüzüne çıkan efsanevi bir destan.

 

Ülkemde Sokak Futbolu (Street Football in My Country) 

14 Ekim Perşembe, Saat 16:00

Sokak Futbolu, yaşı, cinsiyeti veya nereden geldiği ne olursa olsun herkes tarafından oynanabilen dünya çapında bir fenomendir. Stadyuma, beyaz çizgilere, yeşil çimenlere ve hatta ayakkabılara gerek olmadan her yerde oynanabilir. Bu dizinin her bölümünde sizi, futbolun çocuklara yardım etmenin ve alışkanlıklarını değiştirerek umut vermenin bir yolu haline geldiği gelişmekte olan bir ülkeye götürüyoruz. Christiano Ronaldo, Messi, Neymar ve daha birçokları gibi, bir gün dünyanın en büyük oyuncularından biri olabilecek bu çocukların portrelerini keşfedin.

 

Şehir Dışı Maceraları - Reunion Adası – “İnsanların bir volkanın patlamasını seyretmek için sandalye çektiği yer " 

(Outta Town Adventures - Reunion Island – “Where People Pull up a Chair to Watch Volcanoes Erup") 

15 Ekim Cuma, Saat 15.00

Hint Okyanusu'nun Vanilya Adaları olarak bilinen adalar grubundan biri olan Reunion, son zamanlarda düzenli olarak bir kırmızı halı galasındaki flaşlar gibi patlayan muhteşem yanardağlarıyla ünlü oldu. Çarpıcı şelaleler arasında yürüyüş yapmanın ve volkanların dokunduğu bölgelere bakmanın popüler bir spor olduğu, Fransa'ya ait uzun bir ada. Burada, burbon vanilyasının tipik bir çiftlikte nasıl büyüdüğünü de görüyoruz.

 

DocuBox HD yayınlarına, seçkin TV platformları Vodafone TV kanal 163, D-Smart Kanal 58 ve KabloTV Kanal 122 üzerinden ulaşılabiliyor. DocuBox HD içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

SPI International, DocuBox HD’nin yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet