Doğrudan satış yapan Türk kadınları dijitalleşerek kazandı

Marka, satış ekiplerinin daha geniş kitlelere, daha hızlı ulaşabilmeleri için, Premium online toplantı programı eğitimi ve kullanım hakkı verdi. Böylece girişimciler müşterileriyle ve kendi ekipleriyle görüntülü görüşüp,...

Yayınlanma:
Doğrudan satış yapan Türk kadınları dijitalleşerek kazandı

Marka, satış ekiplerinin daha geniş kitlelere, daha hızlı ulaşabilmeleri için, Premium online toplantı programı eğitimi ve kullanım hakkı verdi. Böylece girişimciler müşterileriyle ve kendi ekipleriyle görüntülü görüşüp, ürünlerini anlatabildi.  

Youtube üzerinden canlı yayınlarla satış ekiplere özel, ürün, satış, makyaj vb. eğitimler verildi. Katılım için basit bir bağlantıya tıklamaları yeterli oldu ve anında eğitime dahil oldular. 

Girişimcilere özel oluşturulan ürün linkleri ile mesajlaşma uygulamalarını kullanarak müşterileriyle paylaşıp, siparişlerini alabildiler. Müşterilerin ürünleri direkt Farmasi tarafından kargolandı. Böylece Farmasi girişimcilerinin pandemi şartlarında, müşterileriyle yüz yüze gelmelerine, ürünleri ulaştırmak için seyahat etmelerine ve bu amaçla harcama yapmalarına (kargo, toplu taşıma vs.) gerek kalmadı. 

Kurdukları sistemin kadınlara fırsat eşitliği sağladığını ve kadınların kendi ayakları üzerinde durmasına destek olduğunu söyleyen Emre Tuna, “Girişimci olmanız için, diplomanızın olmasına gerek yok, özel bir becerinizin olmasına gerek yok, büyük bir sermaye birikiminizin olmasına gerek yok, Farmasi bütün kadınlara fırsat eşitliği sağlayan bir marka. 

Girişimcilerimiz kendi belirlediği sürede, kendi belirlediği potansiyel dahilinde aile bütçesine katkı sağlayabilir, çocuklarını okutabilir, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilir, kendilerini geliştirebilir. Daha profesyonel düşünüp, ekip kurarak kazançlarını artırabilirler” dedi. 

Farmasi’nin arka planında muazzam bir yapı var, bir ürünün çıkış hikayesinde olmak, ürüne dokunmak, müşterinin sevincini görmek, satan girişimcinin hayatının değiştiğine şahit olmak tek motivasyonumuz” diyen Emre Tuna, “Tek hedeflerinin kadınların daha güçlü olması” olduğunu açıkladı. 

Farmasi’ye katılmak ücretsiz. 18 yaşını doldurmuş herkes farmasi.com.tr adresinden kayıt formunu doldurarak Farmasi girişimcisi olabilir. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet