E-Data Teknoloji, 3D Baskı Teknolojisi’nin Ünlü Markası Creality’nin Resmi Distribütörü Oldu

E-Data Teknoloji, 3D Baskı Teknolojisi’nin Ünlü Markası Creality’nin Resmi Distribütörü Oldu   2014 yılından beri faaliyet gösteren, Çin pazarının inovatif ve yıllık 1 milyonu aşkın üretim kapasitesi ile uzman 3D yazıcı (Printer) üreticisi Creality, Türkiye pazarındaki payını artırmak için çalışmalarına son hız devam ediyor.

Yayınlanma:
E-Data Teknoloji, 3D Baskı Teknolojisi’nin Ünlü Markası Creality’nin Resmi Distribütörü Oldu

E-Data Teknoloji, 3D Baskı Teknolojisi’nin Ünlü Markası Creality’nin Resmi Distribütörü Oldu

 

2014 yılından beri faaliyet gösteren, Çin pazarının inovatif ve yıllık 1 milyonu aşkın üretim kapasitesi ile uzman 3D yazıcı (Printer) üreticisi Creality, Türkiye pazarındaki payını artırmak için çalışmalarına son hız devam ediyor. Ünlü 3D baskı teknolojisi markası Creality artık E-Data Teknoloji güvencesi ile Türkiye’de!

 

19 Nisan 2021, İstanbul – BT alanında 30 yılı aşkın sektör deneyimi ile bugün Türkiye’nin önde gelen kuruluşların dijital ihtiyaçlarını karşılayan ve teknoloji danışmanlığını üstlenen E-Data Teknoloji, Çin pazarının lider 3D yazıcı (printer) üreticilerinden Creality’nin dağıtımını üstleniyor. Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecinde, her büyüklükteki işletmenin ihtiyaç duyacağı donanım ve yazılım teknolojilerini “iş sürekliliği” ile sunmayı ilke edinen şirket, 100’den fazla patenti bulunan ve yılda 1 milyondan fazla 3D yazıcı üreten Creality’nin tam yetkili tek ve resmi distribütörü olarak, ürün ve hizmetlerini Türkiye ile buluşturmaya hazır. 

 

2014 yılından beri faaliyet gösteren, Çin pazarının inovatif ve uzman 3D yazıcı (Printer) üreticisi Creality, kendisini “3D Printing Evangelist” olarak tanımlarken Türkiye’deki kullanıcıların ve kurumların 3D yazıcı kullanımını da yaymayı hedefliyor. Bunun için çalışmalarına hız veren firma Türkiye’deki çalışmaları için alanında uzmanlaşmış ve Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım gücüne sahip E-Data Teknoloji ile çalışma kararı aldı ve distribütörlük anlaşmasını imzaladı. 

 

Creality Pan EMEA Bölgesi Satış Direktörü William Wu; “Creality, kurulduğu 2014 yılından bu yana yıllık cirosunda yüzde 200 artış yaşadı. Bu yıl da aynı artışın süreceğini öngörüyoruz. Hızla büyüyen 3D sektörüne ayak uydururken 600 milyon USD’lik bir ciroya ulaşmak üzereyiz. Creality, getirdiği yenilikler ve geliştirdiği teknolojiler ile sektöre yön veren lider şirketlerden biri olma hedefi ile kuruldu. Türkiye pazarında da E-Data Teknoloji ortaklığımızla bu misyonu sürdürerek, Türk halkının 3D baskı teknolojisinden daha çok yararlanmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

 

 1000’den fazla çalışanı ve 50 bin metrekarelik üretim tesisine sahip Creality, 3D baskı çözümlerinde bireylere, ailelere, eğitim kurumlarına ve şirketlere verimli ve uygun maliyetli çözümler sunuyor. Creality’nin merkez ofisi Çin, Shenzhen’de bulunuyor. Şirketin Beijing, Shanghai, Wuhan ve Chengdu’da şubeleri var. Creality ürünleri bugün Çin’de üretilip aralarında Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Rusya, Birleşik Krallık, Almanya, Singapur, Mısır ve Hindistan’ın yer aldığı 100’den fazla ülkeye ulaşıyor.

 

Dünyada yeni yeni yer edinen ve inovatif bir dönüm noktası olan 3D baskı teknolojileri bugün; kültür-sanat, mimari dizayn ve tasarım, endüstriyel üretim, oyuncak üretimi, takı tasarımı, eğitim, medikal endüstri ve arkeoloji alanlarında kullanılabiliyor. 

 

Creality, çeşitli kolej ve üniversitelerle yaptığı Ar-Ge iş birlikleri ile teknolojisini güçlendirmeye devam ederken; sahip olduğu Ar-Ge merkezi, 3D Baskı laboratuvarı ve Creality Akademi ile çalışmalarını 24 saat kesintisiz üretim hattı ile sürdürüyor.

 

Son kullanıcı, endüstri ve eğitim kategorilerinde sahip olduğu 100’den fazla patenti ile kendi geliştirdiği FMD ve Resin 3D printer’ları ile Çin pazarının öncüleri arasında yer alıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet