Eblin Maçın Gözdesi Oldu

Manisa 1.Amatör Ligi A Grubundaki Nurlupınarspor-Akgünspor karşılaşmasını izleyen Eblin Zeynep Düzkaya sevecenliğiyle maçın gözdesi oldu.Manisa 1.Amatör Ligi A Grubunda lider durumunda bulunan 1965 Nurlupınarspor, ikinci yarının...

Yayınlanma:
Eblin Maçın Gözdesi Oldu

Manisa 1.Amatör Ligi A Grubundaki Nurlupınarspor-Akgünspor karşılaşmasını izleyen Eblin Zeynep Düzkaya sevecenliğiyle maçın gözdesi oldu.

Manisa 1.Amatör Ligi A Grubunda lider durumunda bulunan 1965 Nurlupınarspor, ikinci yarının ilk maçında Akgünspor ile karşılaştı. 8 Eylül Stadyumunda oynanan maçta Nurlupınarspor, rakibini 11-2 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü. Nurlupınarspor’un gollerini Levent (5), Taylan (3), Murat, Burak, Taner kaydetti. Nurlupınarspor puanını 28’e yükseltirken, Akgünspor ise 12 puanda kaldı. Futbolcular attıkları her golden sonra maçı izleyen Eblin Zeynep Düzkaya’nın yanına koşarak golleri ona hediye ettiler. Taraftarlarda Eblin Zeynep’e sevgi gösterilerinde bulundu. Eblin Zeynep de kalp işareti yaparak teşekkür etti. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet