Eczacı Yazar Ayşe Dündar Meslektaşlarıyla Buluştu

Ayşe Dündar, “Etkin Eczacılar Derneği”nin 2019 Yıl Sonu Bilimsel Toplantısında eczacı meslektaşlarıyla imza ve söyleşide buluştu.Etkin Eczacılık Derneği’nin bu yıl Antalya’da gerçekleşen 10. Kuruluş Yıl Bilimsel...

Yayınlanma:
Eczacı Yazar Ayşe Dündar Meslektaşlarıyla Buluştu

Ayşe Dündar, “Etkin Eczacılar Derneği”nin 2019 Yıl Sonu Bilimsel Toplantısında eczacı meslektaşlarıyla imza ve söyleşide buluştu.

Etkin Eczacılık Derneği’nin bu yıl Antalya’da gerçekleşen 10. Kuruluş Yıl Bilimsel Toplantısında imza etkinliğine katılan eczacı yazar Dündar’ın etkinlik boyunca satışı yapılan kitaplarının geliri Memeder’e (Meme Sağlığı Derneği) bağışlandı. Ölümsüzlüğe varmanın yolunun, sözcüklere benzeri olmayan anlamlar yüklemekten geçtiğine inanan ve bu anlamda hem otuz beş yıllık eczacılık kariyerine hem de yazarlık kariyerine devam eden Dündar duygularını şöyle ifade etti; “Etkin Eczacılar Derneği 10. Yıl Kuruluş Etkinliğinde çok değerli meslektaşlarımın karşısına ilk defa yazar kimliğimle çıktığım ibu söyleşi hayatımdaki en anlamlı anlar arasında yerini aldı” Öykülerindeki güzel sözcüklerin de şifa verdiğine inan başarılı yazar, rüzgarların yaralarını sayfalarla saran bir gökyüzü hemşiresi gibi. Okuyucuları da yazarın ilk kitabı “Gökbilimcinin Salyangozu” isimli kitabında gerçeküstü hikayeleri gerçekmiş gibi kabullenip, gerçeğin ise çılgınlıklar yapmasına göz yumacakları bir yolculuğa çıkıyorlar.(BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet