Eker I Run Team’e 4 madalya

Eker I Run Team 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’ndan da dört madalya ile döndü.Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu Büyükşehir...

Yayınlanma:
Eker I Run Team’e 4 madalya

Eker I Run Team 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’ndan da dört madalya ile döndü.

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun startı vermesiyle  Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi’nden başladı. Buradan koşuya başladıktan sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi-sahil-Beşirli güzergahını takip eden atletler, 21 kilometrelik parkuru Cemal Kamacı Spor Salonu önünde tamamladı.

Eker I Run Team’e 4 madalya

Eker I Run Team’in 10 kişilik ekibinden 4’ü madalya ile döndü. Hasan Uludağ 65-69 yaş grubundan 1. , Ali Turan 55-59 Yaş grubundan 1., Nejat Hummet 55-59 yaş grubunda 2. ,Tayfun Çarlı ise 50-54 yaş grubunda 3. olurken Kudret Arabacı 1,18,20 en iyi yarı maraton derecesini gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı 500 atletin katıldığı maratonda erkeklerde Kenyalı Paul Kipkemoi Kipkorir, kadınlarda ise Etiyopyalı Meselech Melkamu Haileyesus birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet