Eker, Manisa bölge dağıtım deposunu açtı

Eker, Türkiye’deki satış ve dağıtım ağını genişletmek için ;Türkiye’deki 24. , Ege bölgesindeki 5. Bölge dağıtım deposunu Manisa’ya açtı.Daha çok pazara ulaşmak için depolarını yaygınlaştıran Eker, 24. Bölge...

Yayınlanma:
Eker, Manisa bölge dağıtım deposunu açtı

Eker, Türkiye’deki satış ve dağıtım ağını genişletmek için ;Türkiye’deki 24. , Ege bölgesindeki 5. Bölge dağıtım deposunu Manisa’ya açtı.

Daha çok pazara ulaşmak için depolarını yaygınlaştıran Eker, 24. Bölge dağıtım deposunu Manisa’ya açtı.  Süt ve süt ürünleri konusunda 39 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker, farklı noktalarda bölge dağıtım depoları açmaya devam ederek, birkaç yıl içinde Türkiye’nin tamamına  ulaşmayı hedefliyor. Türkiye’de 24 bölge  dağıtım merkezinde 362 frigorifik araç ve 1380 çalışan  ile 20.000 müşteriye günlük dağıtım gerçekleştiren Eker, önümüzdeki yıllarda da farklı bölgelerde dağıtım depoları açmayı planlıyor.

1000 metrekare kapalı alan içinde, 7 araç ve 9 personel ile hizmete başlayan Manisa bölge  dağıtım deposu ile Manisa merkez, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Turgutlu, Salihli, Alaşehir, Selendi, ve Uşak bölgelerine hizmet verecek. Buradaki satış ve dağıtım ağını inovatif bakış açısını giderek büyüyen lojistik ve depolama hizmeti ile tamamlayan Eker, ürünlerinin dağıtımında tamamen kendi depolarından ve personelinden faydalanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet