Eker,4.Ev Dışı Tüketim EXPO 2016 fuarında yerini alıyor

4.Ev Dışı Tüketim EXPO 2016 fuarı 600 markanın katılımıyla 23 Mart çarşamba günü CNR EXPO fuar merkezinde kapılarını açtı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı olan Eker, 50 m2’ik standında ev dışı tüketim ürünlerini...

Yayınlanma:
Eker,4.Ev Dışı Tüketim EXPO 2016 fuarında yerini alıyor

4.Ev Dışı Tüketim EXPO 2016 fuarı 600 markanın katılımıyla 23 Mart çarşamba günü CNR EXPO fuar merkezinde kapılarını açtı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı olan Eker, 50 m2’ik standında ev dışı tüketim ürünlerini sergileyecek.

Türkiye’de geçen yıl %11 büyüyen Ev Dışı Tüketim sektörüne bambaşka bir bakış açısı getirmek ve sektör bilincini artırmak amacıyla hayata geçirilen 4. EDT Expo Fuarı çarşamba günü başladı. Dünya ortalamasının 3 katı hızlı büyüyen Ev Dışı Tüketim sektörünün buluştuğu  fuara  Eker 4. kez katılıyor. Sektörün dinamiklerini belirleyen markaların tümünü tek bir platformda toplayan fuarda Eker, 50 m2’ik standında ev dışı tüketim ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Süt ve süt ürünleri konusunda 39 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker ürettiği ürünlerin yüzde 70’ini aynı zamanda yerinde tüketim kanalında satarken, ayrıca bu kanala özel ürünler de üreterek, EDT kanalının gelişmesine katkı sağlıyor. Ev dışı tüketim sektöründe ayran pazarında, pazar payıyla ikinci konumda olan Eker, bu alanda, kendi satış ekibi ve dağıtım kanallarıyla Türkiye’nin en büyük yemek sanayilerine ve zincir restoranlarına hizmet veriyor.

Ayrandan yoğurda, sütten sütlü tatlılara, kaymaktan tereyağına, kefirden peynire kadar süt ve süt ürünleri konusundaki uzmanlığını ev dış tüketim sektörünün en büyükleri ile paylaşan Eker’in amacı, ev dışı tüketim pazarında pazar payını artırmak…

Sektör profesyonellerini ağırlayacak olan fuara bu yıl 60 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet