Ekipleri Kurduk Sahaya İndik

TUNA: “EKİPLERİ KURDUK SAHAYA İNDİK”Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi, bugün basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak çalışma taktimi ve kazanması halinde yapacağı çalışmalar...

Yayınlanma:
Ekipleri Kurduk Sahaya İndik

TUNA: “EKİPLERİ KURDUK SAHAYA İNDİK”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi, bugün basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak çalışma taktimi ve kazanması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kasım ayından, Nisan ayına ertelenen ALTSO seçimleri ile ilgili çalışmalarına aralıksız devam eden Tuna ve ekibi, dün akşam yapılan haftalık Salı toplantısında grup sorumlusu olan yüz kişi arasında görev dağılımı yaptı.

Proje ekibi, ziyaret ekibi, medya ekibi ve seçim ofisi ekibi olarak dört ayrı grup kurarak görev dağılımı yapıldı. Daha aktif ve birebir çalışmalar yapmak için oluşturulan komisyonlar bugünden itibaren çalışmalarına başladı.

TUNA, BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna medya ekibiyle birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Alanya ticaretinin gündemi, esnafın durumu ve göreve gelmeleri halinde neler yapacaklarının tartışıldığı toplantı notları bugün basın mensupları ile paylaşıldı.

Tuna, basın mensuplarına seçim süresi boyunca ve kazanmaları halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verirken basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

TUNA: “TİCARİ HAYATI CANLANDIRACAĞIZ”

Son derece profesyonel bir ekiple yola çıktıklarının altını çizen Mustafa Tuna, “Ekibimle Alanya’nın ticari hayatını canlandıracak çok başarılı projeler hazırladık. Biz esnafımızın gözü kulağı olacağız. Onlara öncülük edeceğiz. Bizim için ‘ben’ değil ‘biz varız’. Alanya’nın tüm ticaretini canlandıracak hem ekip hem bilgi hem de tecrübeye sahibiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet