Elmalı Yuva’nın sıcak

Elmalı Yuva’nın sıcakasfaltsız yolu kalmıyorAntalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Yuva’yı sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Yuva’nın giriş yolunu asfaltlayan ekipler, şimdi de 10 km’lik bağlantı yolunu...

Yayınlanma:
Elmalı Yuva’nın sıcak

Elmalı Yuva’nın sıcak

asfaltsız yolu kalmıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Yuva’yı sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Yuva’nın giriş yolunu asfaltlayan ekipler, şimdi de 10 km’lik bağlantı yolunu kaymak gibi asfaltla kaplıyor.

Büyükşehir Belediyesi, 3 yıl önce giriş yolunu asfaltladığı Elmalı Yuva mahallesinin bağlantı yollarını sıcak asfaltla kaplıyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı alt yapı ve sıcak asfalt ekipleri, grup yolunda titiz bir çalışma yürütüyor. Altyapı ekipleri, belirlenen bölgelere yağmur suyu için büz koyma işlemi yapıyor, şarampolleri temizliyor. Yol, uzun ömürlü olması için dolgu malzemesi ile sıkıştırılıyor. Böylece yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Altyapısı biten kısımlar, ekipler tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor.

Durmak yok

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir “Yuva’nın 2 kilometre uzunluğundaki giriş yolunu 2105 senesinde, Başkanımız Menderes Türel’in verdiği söz üzerine sıcak asfaltla kaplamıştık. Başkanımızın talimatıyla şimdi de 10 km uzunluğundaki bağlantı yolunu asfaltlıyoruz. Çalışmayı bitirdiğimizde vatandaşlarımızın daha rahat daha konforlu ulaşımını sağlamış olacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun çalışmalarımız 2018 programı dahilinde hız kesmeden, durmadan devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet