Emirates, İstanbul Uçuşlarına Yeniden Başlıyor

Emirates, 21 Aralık itibariyle İstanbul’a günlük uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu*.

Yayınlanma:
Emirates, İstanbul Uçuşlarına Yeniden Başlıyor

Emirates, 21 Aralık itibariyle İstanbul’a günlük uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu*.

Güvenli seyahat talebin kademeli olarak dönüşüyle birlikte, Emirates yolcularına güvenli ve keyifli bir seyahat deneyimi sunarken, uçuş ağını da genişletmeye devam ediyor. Havayolu uçakta ve yerde kendine özgü ürünlerini ve hizmetlerini geri getirirken, tüm Emirates temas noktalarında katı sağlık ve hijyen önlemlerini de uygulamaya koydu.

İstanbul’un eklenmesiyle, Emirates’in Avrupa ağını 31 destinasyona genişletirken yolcuların Dubai’de tek bir aktarmayla geniş global ağındaki uçuş noktalarına güvenle ve kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor. Emirates’in EK 121 sayılı uçuşu Dubai’den saat 14:20’de kalkarak İstanbul Havalimanı’na 16:20’de varacak. EK 122 sayılı dönüş uçuşu ise saat 20:05’te İstanbul Havalimanı’ndan havalanarak Dubai’ye 01:20’de varacak.

İstanbul’a ve İstanbul’dan yapılan uçuşlar her gün Boeing 777- 300ER ile gerçekleşecek. Bilet rezervasyonları emirates.com.tr adresinden, Emirates Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve online seyahat acentelerinden gerçekleştirilebilir

İstikamet Dubai: Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai en popüler küresel şehirlerden biridir. 2019 yılında bu şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarın yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine de ev sahipliği yapmıştır. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat sertitikasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.

Esneklik ve güvence: Emirates’in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir.

Güvenle Seyahat Edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur.

COVID-19 PCR testi: Dubai’den kalkış öncesi COVID-19 PCR testi belgesine ihtiyaç duyan Emirates yolcuları, sadece bilet veya biniş kartlarını göstererek Dubai’deki kliniklerde özel fiyatlardan faydalanabilirler. 48 saat içinde sonuç veren evde veya ofiste uygulanan testler de mevcuttur.

*Hükümetin onayına tabidir

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet