Engelsiz ulaşım aracı ile işler daha kolay

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için Alanya’da tahsis ettiği engelsiz araç hizmetinden vatandaşlar memnun.. 'Engelsiz Ulaşım Aracı' sayesinde engelli vatandaşlar resmi kurumlardaki işlerini rahatlıkla...

Yayınlanma:
Engelsiz ulaşım aracı ile işler daha kolay

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için Alanya’da tahsis ettiği engelsiz araç hizmetinden vatandaşlar memnun.. 'Engelsiz Ulaşım Aracı' sayesinde engelli vatandaşlar resmi kurumlardaki işlerini rahatlıkla yapabiliyor.

Engelli vatandaşlar hizmetten memnun

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya için tahsis ettiği Engelsiz Ulaşım Aracı sayesinde engelli vatandaşlar; hastane, kaymakamlık, adliye gibi zorunlu ulaşım ihtiyaçlarında kamu kurumlarına çok daha rahat ulaşabiliyor. 2016 yılı Ekim ayında Alanya’da hizmete başlayan Engelsiz Ulaşım aracıyla bugüne kadar 49 engelli vatandaşa 491 kez hizmet verildi. Engelsiz Ulaşım Hizmeti sayesinde engelli vatandaşlar işlemlerini çok daha kısa sürede ve rahat bir şekilde yerine getirebiliyor.1 şoför ve 1 hostesin görev yaptığı ‘Engelsiz Ulaşım Aracı’ hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların 518 23 41 nolu telefonu aramaları yeterli..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet