Eren'in mirasına çok güzel bir katkı yaptı

Başkan Büyükakın, Şehit Eren Bülbül’ün hayatını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde Eren’in çocukluğunu oynayan Kartepe Sarımeşe’li Ahmet Eren Taşdelen ve ailesini misafir etti.

Yayınlanma:
Eren'in mirasına çok güzel bir katkı yaptı

Başkan Büyükakın, Şehit Eren Bülbül’ün hayatını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde Eren’in çocukluğunu oynayan Kartepe Sarımeşe’li Ahmet Eren Taşdelen ve ailesini misafir etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Trabzon Maçka'da teröristlerle yapılan çatışma sırasında hayatını kaybeden Şehit Eren Bülbül’ün hayatını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde Eren’in çocukluğunu oynayan Kartepe Sarımeşe’li Ahmet Eren Taşdelen ve ailesini misafir etti. Eren’in annesi Safiye Taşdelen’in de katıldığı ziyarette, Eren’in hayatı boyunca mutlu olmasını isteyen Başkan Büyükakın, “Büyük beğeni toplayan filmde performansı ile göz dolduran Ahmet Eren’i tebrik ediyor, bunda sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum. Ahmet Eren, adaşı olan Eren Bülbül’ün mirasına bu filmde oynayarak çok güzel bir katkı yaptı. Bu vesileyle bir kez daha şehit Eren Bülbül yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

1 OCAK'TA VİZYONA GİRDİ

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girerek seyirci ile buluştu. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı. Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, iki şehidin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz’deki çetin yaşam şartlarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakâr, sevgi yüklü insanların yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtılıyor.

 

DUYGU YÜKLÜ SAHNELERİ, MUHTEŞEM OYUNCU KADROSU

Şehitlerin anısına çekilen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, muhteşem oyuncu kadrosu ve Anadolu’nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle Türk sinema tarihinde önemli bir eser olarak yerini almaya hazırlanıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet