“Erkek Severse” 20 Ocak’ta Başlıyor!

Güçlü kadrosuyla merak uyandıran yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Erkek Severse”, 20 Ocak Perşembe günü ilk iki bölümüyle beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

Yayınlanma:
“Erkek Severse” 20 Ocak’ta Başlıyor!

Güçlü kadrosuyla merak uyandıran yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Erkek Severse”, 20 Ocak Perşembe günü ilk iki bölümüyle beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

 

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın paylaştığı romantik komedi dizisi “Erkek Severse” 20 Ocak Perşembe günü dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayın hayatına başlıyor.

 

Yeni Tanıtımı Büyük Beğeni Topladı!

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı beIN ORIGINALS dizisi “Erkek Severse”nin yeni tanıtımında, hayatın zorluklarıyla tek başına mücadele etmeye çalışan bekar anne Zeynep’in (Büşra Develi) iş adamı Kenan Acarsoy’la (Alperen Duymaz) tanıştığında aşka yeniden kalbini açtığı büyülü sahneler ekrana geldi. Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen’in, Kenan’ın iş ortağı Yelda karakterine hayat verdiği dizide Görkem Sevindik, Zeynep’in boşandığı eski eşi Oktay karakterini canlandırıyor.

 

20 Ocak’ta ilk iki bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek olan “Erkek Severse”nin kadrosunda ayrıca; Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

                                   

İzleyicileri büyülü bir aşk masalına hazırlayan “Erkek Severse”de; iki çocuğu Kağan ve Arda ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Kenan Acarsoy, ülkenin başarılı iş adamlarından biridir. Bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever bir erkek olan Kenan’ın peşinde birçok kadın vardır ama onun kalbini kazanmak hiç de kolay değildir. Yelda (Yasemin Allen) da Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşıma niyetindedir.  Tam bir işkolik olan Kenan için evlilik kolay bir adım değildir. Zeynep’i tanımasıyla fikri değişmeye başlar ama Yelda gibi dişli bir rakip varken bu hiç de kolay olmayacaktır.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet