Erol Köse’den bomba açıklamalar

Prodüktör ve magazin programı yorumcusu Dr. Erol Köse, CRI TÜRK FM’de Tülin Tonkuş’un hazırlayıp sunduğu “Doktorla Randevu” programına konuk oldu.FETÖ'nün medya yapılanmasıyla ilgili olarak hazırlanan iddianamede, "Terör...

Yayınlanma:
Erol Köse’den bomba açıklamalar

Prodüktör ve magazin programı yorumcusu Dr. Erol Köse, CRI TÜRK FM’de Tülin Tonkuş’un hazırlayıp sunduğu “Doktorla Randevu” programına konuk oldu.

FETÖ'nün medya yapılanmasıyla ilgili olarak hazırlanan iddianamede, "Terör örgütü üyeliği" suçundan 10 yıla kadar hapsi istenen şarkıcı Atilla Taş ile ilgili yeni iddialarda bulunan Dr. Erol Köse, “Atilla Taş, sosyal medyada muhalif söylemlere girdi. Onu bir ağabey olarak ‘makamlara hakaret edemezsin. Bu senin başını yakar’ diye uyardım. Atilla Taş ise FETÖ’cülerin gazetesinde yazı yazacağını söyledi ve ‘Ak Parti iktidarı yakında gidecek, o zaman beni Bakanlık Müsteşarı yapacaklar’ dedi” ifadelerini kullandı.

2015 Mayıs’ında Atilla Taş’ın, kendisine Fuat Avni ile Twitter’dan mesajlaştığını söylediğini de ifade eden Erol Köse, bunun üzerine Atilla Taş ile ilişkisini kestiğini açıkladı.

Atilla Taş’ın, “Erol Köse ile aramızda husumet var, bu yüzden Fuat Avni ile görüştüğümü iddia ediyor” şeklindeki yalanlamasına da açıklık getiren Köse, “Atilla Taş ile hiç husumetimiz olmadı. Her zaman bize şükranlarını sunan bir insan. Bir TV programında bize sordular, biz de söyledik. Atilla Taş’ı da ben patlattığım için bana sordular. Bildiğimiz doğruyu söylemeyelim mi? Ama düştüğü çukura üzülüyorum. ‘Uyuşturucu alıyorum’ diye haber olmak için kendini ihbar eden adam putperest de olur. Bunların dini imanı para” dedi.

“Demet Akalın’ın prodüktörlüğü bu kadar olur”

Programda Demet Akalın hakkında da çarpıcı iddialarda bulunan Dr. Erol Köse: “Hande Yener psikolojisi bozuk olduğu dönemde elektronik müziğe geçti. Koltuk boşaldı, Demet Akalın oturdu. Hande Yener, bendeki çizgisine devam etseydi Demet Akalın falan var olmazdı” dedi.  Erol Köse, “Demet Akalın’ın son albümünün sattığını kimse iddia edemez. Demet Akalın, 1 yıl albüm çalışıyor. En son çıkış şarkısı; son dakika albüme giren Gülşen’in şarkısı. Demek ki sen o albümün komple 1 yılını çöpe atıyorsun. Demet Akalın bana dinlettiğinde dedim ki; ‘Hiç o şarkı, star bir şarkı olsa senin rakibin sana şarkı hediye eder mi?’ Esas konu şu; müzik sektörü çökünce şarkıcılara kimse albüm yapmaz oldu.  Bunlar kendi kendilerinin prodüktörlüğünü yapıyor. Demet Akalın’ın prodüktörlüğü de bu kadar olur“ ifadelerini kullandı.

“Halk sahte starlardan bıktı”

Müzik piyasasını ve son çıkan şarkıları değerlendiren Dr. Erol Köse, 2016’ta patlayan iki şarkı olduğunu, bunlardan birinin “Okyanus” diğerinin ise “Bağdat” olduğunu belirtti. Müzikseverlere bir de müjde veren Erol Köse, “Of Aman Nalan” olarak tanınan sanatçı Nalan’a albüm yaptığını belirterek, “Çok özlenen Nalan’a albüm yapıyorum. Bomba gibi bir albüm geliyor. İnanılmaz güzel besteleri var. 50 şarkısını dinledik en az 20 tanesi hit. Halkımız suni, bilgisayarla üretilen sahte starlardan bıktı, gerçek sesleri istiyor. Nalan da bunlardan biri. O yüzden de çok güzel bir albüm geliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet