Euro 2020 Heyecanı Tivibu’da Yaşanacak

11 Haziran Cuma günü Türkiye A Millî Futbol Takımı’nın İtalya ile karşılaşacağı mücadeleyle başlayacak olan 16.

Yayınlanma:
Euro 2020 Heyecanı Tivibu’da Yaşanacak

11 Haziran Cuma günü Türkiye A Millî Futbol Takımı’nın İtalya ile karşılaşacağı mücadeleyle başlayacak olan 16. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm karşılaşmaları Tivibu ekranlarında olacak. Ay-Yıldızlılar’ın Euro 2020 macerası; TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, turnuvanın diğer karşılaşmaları ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2’den Tivibu izleyicileriyle buluşacak.

 

Futbolda Avrupa’nın en büyüğünün belirleneceği bu eşsiz serüvenin tüm heyecanı Tivibu ekranlarında olacak. Pandemi nedeniyle bir yıl ertelenen Euro 2020, 11 Haziran’da Türkiye-İtalya mücadelesi ile başlıyor. Millîlerin tüm maçları Tivibu’dan izlenebilecek. Sporseverler TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden de Türkiye maçlarını takip edebilecekler. Turnuvanın diğer karşılaşmaları da TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2’den takip edilebilecek.

 

6 grupta 24 ülkenin mücadele edeceği Euro 2020, 11 farklı şehirde düzenlenecek. 16. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın kazananı ise Londra’da Wembley Stadyumu’nda belirlenecek.

 

A Grubu’nda mücadele edecek olan Türkiye; İtalya, Galler ve İsviçre ile üst tur bileti alabilmek için yarışacak. Açılış maçında Roma’da İtalya karşısına çıkacak Ay-Yıldızlılar, daha sonra Bakü’de Galler ile kozlarını paylaşacak. Türkiye gruptaki son maçını ise yine Bakü’de İsviçre ile oynayacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet