Fashion Week Istanbul presents Istanbul State Of Mind Sergisi, Sanat Ve Moda Dünyasını Buluşturdu

Fashion Week Istanbul 2021 kapsamında 14-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşen, Fashion Week Istanbul presents Istanbul State of Mind sergisi, gala yemeği ile pek çok önemli ismi bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Fashion Week Istanbul presents Istanbul State Of Mind Sergisi, Sanat Ve Moda Dünyasını Buluşturdu

Fashion Week Istanbul 2021 kapsamında 14-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşen, Fashion Week Istanbul presents Istanbul State of Mind sergisi, gala yemeği ile pek çok önemli ismi bir araya getirdi. Gala yemeği öncesi, yine aynı alanda bulunan Kerimcan Güleryüz'ün küratörlüğünü üstlendiği sergiyi izleyen misafirler, moda ve sanatın birlikteliğine tanıklık etti. 

 

T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, TİM Başkanı İsmail Gülle, İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcıları, basın mensupları ve influencerların yanı sıra yabancı basın ve influencerlar da gala yemeğine katılım gösterdi. 

 

Fashion Week Istanbul Dell Technologies ana sponsorluğu ve Altier Academy, Swissotel Bosphorus ve Onedio tedarik sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

 

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) iş birliğinde yürütülmektedir.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet