Fatura ödemelerini korurken sağlık ve konut ihtiyaçlarına da destek oluyor

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, halihazırda Ödemelerim Güvende Ferdi Kaza Sigortası ürünüyle birlikte sunduğu ‘Dört Dörtlük Asistans’ paketini,...

Yayınlanma:
Fatura ödemelerini korurken sağlık ve konut ihtiyaçlarına da destek oluyor

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, halihazırda Ödemelerim Güvende Ferdi Kaza Sigortası ürünüyle birlikte sunduğu ‘Dört Dörtlük Asistans’ paketini, müşterilerinin günlük yaşamlarında en çok ihtiyaç duyabileceği hizmetlerle genişleterek “Dört Dörtlük Plus Asistans”a dönüştürdü.

MetLife’ın DenizBank ve Odeabank aracılığıyla sunduğu Ödemelerim Güvende Ferdi Kaza Sigortası, bordrolu çalışanlar için istemdışı işsizlik, bordrolu olmayan çalışanlar için ise kritik hastalıklar risklerine karşı elektrik, su ve doğalgaz gibi düzenli fatura ödemelerini koruma altına alıyor.

MetLife; kaza sonucu vefat ve kalıcı sakatlık risklerine karşı da finansal güvence sağlayan Ödemelerim Güvende ürününü, tıbbi danışmanlık, hastaneye nakil, konut yardım, seyahat yardım gibi hizmetlere klima bakımı, kombi bakımı ve halı yıkamayı da dahil ederek müşterilerinin günlük ihtiyaçlarına çözüm sunan asistans paketini genişletti.

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven asistans paketinin yeni kapsamıyla ilgili olarak; “MetLife’ın yaklaşık bir buçuk asırlık küresel deneyiminden aldığımız güç ve güvenle, Türkiye’de sigortacılık alanına yenilikçi ürünler ve hizmetler armağan etmeyi sürdürüyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi tasarlarken ilk odaklandığımız nokta müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinlemek, anlamak ve bunlara uygun yenilikleri devreye almak. Amacımız, sigorta ürünlerimiz ile onların yaşamlarına huzur ve güven taşırken; günlük hayatın farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak da pratik ve akılcı çözümler üretmek” dedi.

Ödemelerim Güvende Ferdi Kaza Sigortası zengin içerikteki asistans hizmetleriyle fark yaratırken; sağlık networkünde de %40’a varan indirim olanağı sağlıyor. Paket kapsamında ayrıca, yılda bir kez 150 TL’ye kadar ücretsiz dahili su tesisatı hizmeti ve dahili elektrik tesisatı hizmeti; yine yılda bir kez ücretsiz klima bakımı, ücretsiz kombi bakımı ve 6 m2’ye kadar halı yıkama hizmeti ile yılda 3 kez 150 TL’ye kadar çilingir ve cam kırılması hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet