Ferah Bir Gelecek Ormanı’nda bir fidanınız olsun

 Sürdürülebilirliği her daim önemseyen ve bu amaçta projeler hayata geçiren Bref gelecek nesiller için duyarlı yaklaşımlarına devam ediyor. Bref, öncü çalışmalarıyla her zaman doğanın ve tüketicinin yanında olan Migros...

Yayınlanma:
Ferah Bir Gelecek Ormanı’nda bir fidanınız olsun

 Sürdürülebilirliği her daim önemseyen ve bu amaçta projeler hayata geçiren Bref gelecek nesiller için duyarlı yaklaşımlarına devam ediyor. Bref, öncü çalışmalarıyla her zaman doğanın ve tüketicinin yanında olan Migros ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Bu proje kapsamında; Migros mağazalarından alınan her Bref, ‘Ferah Bir Gelecek Ormanı’nda fidana dönüşüyor.

 

Bugüne kadar ‘Kıyılarda Temizlik Dalgası’ ve ‘Ferah Bir Gelecek Bref ile Gelecek’ isimli projelere imza atan Bref, 66 yıldır perakende sektörüne öncülük eden Migros’un desteğiyle gerçekleştirdiği ‘Ferah Bir Gelecek Ormanı’ projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu ‘Ferah Bir Gelecek Ormanı’ projesi çerçevesinde Kasım ve Aralık aylarında Türkiye genelindeki Migros mağazalarından satın alınan her Bref, belirlenen alanlarda birer fidana dönüşüyor.

Geçtiğimiz günlerde Hatay’da 20 bin metrekarelik alanda 2 bin fidan dikiminin gerçekleştiği proje kapsamında şimdi ise Şile’de 30 bin metrekarelik alanda 3 bin fidan dikimi gerçekleşti. Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı (OGEM-VAK) ve Migros ile birlikte hareket eden Bref, ‘Ferah Bir Gelecek Ormanı’ projesi için kampanya tarihleri kapsamında toplamda 200 bin fidan dikimi gerçekleşeceğini öngörüyor.

Her sosyal proje gelecek için bir adım

“Ferah Bir Gelecek Bref ile Gelecek” projesiyle ilgili konuşan Henkel Türkiye Çamaşır ve Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Direktörü Işıl Nergiz: ‘Henkel ve Bref ailesi olarak doğayı koruyup gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Bugüne kadar çevre ile ilgili hayata geçirdiğimiz projelere bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünya olarak zor bir zamandan geçiyoruz. Ülkemizde de bu yıl birçok üzücü olay yaşandı. Bunlardan biri de orman yangınlarıydı. Gelecek nesillere bırakacağımız en önemli miras ormanlarımız diye düşünerek yeni bir proje başlattık. ‘Ferah Bir Gelecek Ormanı’ ismini verdiğimiz proje ile Migros mağazalarından alınan her Bref, belirlediğimiz yerlerde birer fidana dönüşecek. Bu proje özelinde şu ana kadar Hatay ve Şile’de 5 bin fidan dikimini gerçekleştirdik. Amacımız ay sonuna kadar 200 bin fidan dikimi yapmak. Ülkemiz için hayata geçireceğimiz her çalışma geleceğimiz için bir adım olacak’ dedi.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet