FİNLİ GÜZELLER ALANYA SU KABAĞINI ENGELLİ BİREYLERDEN ÖĞRENDİ

Finlandiya’da geleneksel olarak düzenlenen güzellik yarışmasının finalisti 10 güzel, her yıl olduğu gibi bu yıl da final öncesi son kamplarını gerçekleştirmek üzere Alanya’ya geldi. Finli güzeller, Alanya’nın değerlerini...

Yayınlanma:
FİNLİ GÜZELLER ALANYA SU KABAĞINI ENGELLİ BİREYLERDEN ÖĞRENDİ

Finlandiya’da geleneksel olarak düzenlenen güzellik yarışmasının finalisti 10 güzel, her yıl olduğu gibi bu yıl da final öncesi son kamplarını gerçekleştirmek üzere Alanya’ya geldi. Finli güzeller, Alanya’nın değerlerini yakından tanıma fırsatı buldu.


Finlandiya Ulusal Güzellik Yarışması’nın finalistleri, final turu öncesi geldikleri Alanya kampında, Alanya’nın değerlerini yakından öğrenme ve deneyimleme fırsatı buldular. Alanya’nın çeşitli tarihi ve kültürel noktasını gezme imkânı yakalayan Finli güzeller, Alanya Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan ve engelli bireyleri sosyal hayata kazandırmayı hedefleyen çalışmalarıyla ön plana çıkan Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, engelli bireylerin yaptıkları çalışmalara ortak oldular. Alanya’ya özgü ipek böceği yetiştirme ve ipek kozasından ipek elde edinimi ve su kabağı çalışmalarını inceleyen Finli güzeller, çalışmalara hayran kaldı. Finli güzeller su kabağı çalışmalarına da ortak olup, hem matkapla delme hem de çekiç ile ışıklandırma konusunda da deneyim sahibi oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet