Garanti BBVA yedinci kez “Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası”, dördüncü kez de “Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası” seçildi

Bireysel bankacılık alanında yenilikçi hizmet ve ürünleriyle Türkiye’de sektörüne öncülük eden Garanti BBVA, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance tarafından, üst üste yedinci kez Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası seçilirken aynı zamanda, dördüncü defa Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası ödülüne layık görüldü.

Yayınlanma:
Garanti BBVA yedinci kez “Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası”, dördüncü kez de “Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası” seçildi

Bireysel bankacılık alanında yenilikçi hizmet ve ürünleriyle Türkiye’de sektörüne öncülük eden Garanti BBVA, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance tarafından, üst üste yedinci kez Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası seçilirken aynı zamanda, dördüncü defa Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası ödülüne layık görüldü. 19,4 milyon müşterisi bulunan ve dijital kanalları üzerinden 10,1 milyon aktif müşteriye hizmet veren Garanti BBVA, geçtiğimiz yıl bireysel bankacılık faaliyetleri kapsamında 1.1 milyon yeni müşteriye hizmet vermeye başladı.

 

 

Konuyla ilgili görüş bildiren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Garanti BBVA olarak, güçlü teknolojik altyapımız ve nitelikli çalışanlarımızla kusursuz müşteri deneyimine odaklanarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bankacılık ürün ve hizmetlerimize ağırlıkla dijital kanallarımız üzerinden erişen müşterilerimiz için insan odaklı ve kullanıcı dostu bir yaklaşım benimsedik. Uzaktan müşteri olma sürecinin başlamasıyla beraber “Temassız Müşteri Olma Teknolojisi” ile müşteri olma ve kredi kartı başvuru süreçlerini uçtan uca dijitalleştirerek kolay, hızlı ve güvenilir bir bankacılık deneyimi sunuyoruz. Her zaman müşterilerini düşünen ve onlara öneriler sunan bir banka olarak finansal sağlığı da en önemli stratejik önceliğimiz olarak görüyoruz. Garanti BBVA Mobil’de yer alan Akıllı İşlemler servisi ve kişiye özel sunduğumuz önerilerle müşterilerimizin günlük bankacılık işlemlerini daha kolay yapabilmelerini ve finansal yönetimlerinde farkındalık kazanmalarını amaçlıyoruz. Sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda müşterilerimizin finansal sağlığını gözetmeyi aynı zamanda toplumsal sorumluluğumuz olarak görüyor; herkesin kendi finansal sağlık durumunu fark etmesini, takip ve analiz etmeyi öğrenmesini hedefliyoruz. Müşterilerimiz için hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalarımızla bireysel bankacılıkta yeniden Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi bankası olmaktan gurur duyuyoruz. Müşterisini düşünen bankacılık anlayışımızla her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de en iyiyi sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet