''Geçmiş Geçmez’’ 21 Ocak’ta Müzikseverle Buluşuyor

Synth-Pop ile Türkçe Rap müziğin füzyonu ile müzikseverleri bambaşka ritme taşıyacak olan genç yetenek Dağlı, ‘’Geçmiş Geçmez’’ ismini verdiği maxi single çalışması ile müzik dünyasını alışılagelmiş melodilerin dışına çıkarmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
''Geçmiş Geçmez’’ 21 Ocak’ta Müzikseverle Buluşuyor

Synth-Pop ile Türkçe Rap müziğin füzyonu ile müzikseverleri bambaşka ritme taşıyacak olan genç yetenek Dağlı, ‘’Geçmiş Geçmez’’ ismini verdiği maxi single çalışması ile müzik dünyasını alışılagelmiş melodilerin dışına çıkarmaya hazırlanıyor. M.O.B. Entertainment desteğiyle Rusya’da klip çekimlerini tamamlayan sanatçının slap house - synth pop ve Türkçe hiphop müziği birleştiren çalışması, 21 Ocak’ta tüm dijital platformlarda yerini alacak.

M.O.B. Entertainment genç yetenekleri müzik dünyasına kazandırmaya devam ediyor. Synth-Pop ile Türkçe Rap müziğin füzyonu ile müzikseverleri bambaşka ritme taşıyacak olan genç yetenek Dağlı, ‘’Geçmiş Geçmez’’ ismini verdiği maxi single çalışması ile müzik dünyasını alışılagelmiş melodilerin dışına çıkarmaya hazırlanıyor. Yaşadığı mücadelelerden beslendiğini eserlerine yansıtan Dağlı’nın çalışmaları ise M.O.B Entertainment tarafından yürütülüyor.  

M.O.B Entertainment Hakkında

HipHop ve R&B müziğin genç yeteneklerini keşfetmeyi amaçlayan M.O.B Entertainment, genç müzisyenlere destek olmaya devam ediyor.  Türkçe Rap’e bir devrim gibi düşen yetenekli gençleri müzik sektörü ile buluşturan önemli plak şirketlerinden olan GOVINET şirketler grubu altında medya sektörüne hizmet veren markalardan biri olan M.O.B Entertainment; aynı zamanda Cartel ile Türkiye'ye Hip-Hop'ı getirdi ve 2018’den bu yana Hip-Hop kültürünün ülkemizde büyümesini sağladı. MOB bünyesinde dünden bugüne yer almış isimler arasında Tepki, UZİ, Güneş, Lil Murda, Stap, Motive, Ruby ve Modd gibi sanatçılar yer alıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet