Gelecek Partisi Karatay’dan TÜRSAB’a Ziyaret

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.

Yayınlanma:
Gelecek Partisi Karatay’dan TÜRSAB’a Ziyaret

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyelerini Turizm Haftası nedeniyle Gelecek Partisi  Karatay İlçesi Başkanı Seyit İbrahim Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette Konya Turizminin gelişimi ve yeni markaların oluşturulması konuşuldu.

 TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan Gelecek Partisi Karatay ilçe yönetiminin anlamlı ziyaretinden memnun kaldıklarını belirterek, “Dünya Turizm Günü nedeniyle ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Turizmi bilen ve içinde olan bir başkanınız olması önemlidir. Konya turizminin gelişmesi adına güzel işler yapabiliriz. Karatay ilçesi ve bölgesi turizmin kalbidir. Hz. Mevlana’nın bulunduğu bir bölgedir. Bu bakımdan oldukça önem arz ediyor. Hz. Mevlana’yı anma törenlerinde yeni anlayışlar oluşturarak, turizmde yeni markalar oluşturmalıyız. Şehrimizi yönetenlerle birlikte yapacağımız çalışmalarla turizmi geliştirebiliriz. Çünkü bu potansiyel şehrimizde vardır. Bunun yanında şehrimiz Konya’nın dünya turizmi içinde önemli bir yerdedir. Şehrimiz turizm sektörünün içinde yer alan TÜRSAB olarak, şehrimizin turizm gelirinin artmasıyla ekonomik anlamda da daha fazla gelir elde edebiliriz. Yeter ki ortak akıl ve projelerle şehrimizin turizmini geliştirerek, yeni markalar oluşturabilelim. Bundan şehrimiz ve sektör temsilcileri ekonomik anlamda kazançlı çıkar” dedi.

Turizmin gelişmesi adına yapılacak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz

Gelecek Partisi Konya /  Karatay İlçe Başkanı Seyit İbrahim Durmuş’ta TÜRSAB yönetimin ve turizm sektörünün Dünya Turizm Gününü kutlayarak, “Turizmde siyaset üstü bir anlayış geliştirilmelidir. Siyasi bakılmamalıdır. Konya turizminin gelişmesi adına yapılacak çalışmalarda da bu anlayışla hareket edilmelidir. TÜRSAB Konya Bölge temsil kurulunun ve şehrimizde bütün kurumlarımızın turizmi geliştirecek çalışmalarına elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. TÜRSAB yönetiminin, TÜRSAB’a bağlı olan turizm ve seyahat acentalarının ve şehrimiz turizm sektörünün Dünya Turizm Gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.  


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet