Gelecek’ten umutluyuz

Gelecek Partisi’nin 1.yılını doldurduğunu dile getiren Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Türkiye siyasetine Gelecek Partisi ile birlikte yeni bir soluk, yeni bir yaklaşım ve yeni bir tarz gelmiştir” dedi.İl Başkanı Demir,...

Yayınlanma:
Gelecek’ten umutluyuz

Gelecek Partisi’nin 1.yılını doldurduğunu dile getiren Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Türkiye siyasetine Gelecek Partisi ile birlikte yeni bir soluk, yeni bir yaklaşım ve yeni bir tarz gelmiştir” dedi.

İl Başkanı Demir, “Gelecek Partisi’nin cesur ve samimi kadroları bütün bu baskıları göğüsleyerek korku duvarlarını yıkmasaydı bu partilerin kurulmasının önünü açan iklim değişikliği yaşanabilir miydi? Bizimle birlikte yol yürüyen bütün cesur ve yürekli arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

“Meşakkatli ama onurlu, zor ama huzurlu, badireli ama ahlaklı siyaset yolculuğumuzda birinci yılımızı tamamladık” diyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, herkesin sustuğu, sindiği ve çekindiği bir dönemde meydana çıkarak doğruyu, hakikati ve hakkı dile getirdiklerini ifade etti.

İl Başkanı Beytullah Demir, “Tam bir yıl önce Gelecek Partisi kurularak milletimize taze bir nefes, yeni bir umut oldu. Korku duvarı yıkıldı. Korku düzenlerinden kibirli bir şekilde emin olanlar, artık hakikati dillendiren bir kadronun milletimizle buluştuğunu gördü. O gün bu gündür Gelecek Partisi milletimizle birdir, beraberdir, yoldaştır. Türkiye siyasetine Gelecek Partisi ile birlikte yeni bir soluk, yeni bir yaklaşım ve yeni bir tarz gelmiştir” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi’nin millet için yola çıktığının altını çizen Başkan Demir, “Gelecek Partisi, darbelerle, vesayetlerle, yasaklarla, yolsuzluklarla ve ekonomik krizlerle anılan ve bugünümüzü de karartan eski Türkiye defterini kapatmak için vardır. Gelecek Partisi Türkiye’nin içine düştüğü idari tıkanmadan, siyasi çıkmazdan ve ekonomik dar boğazdan kurtaracak bir program, kadro, inanç ve vizyonla yarınlara yürümektedir. Bu yolda yürürken de milletin büyük teveccühü ile karşılaşmıştır. Tüm üye engelleme girişimlerine karşın da büyük bir hızla büyümeye devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

Gelecek Partisi’nin Türkiye’nin geleceği için her daim hazır olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Gelecek kadroları sadece ve sadece milletle yürümektedir. Gelecek Partililer cesaretlerini milletten, ferasetlerini alınlarının teriyle kazandıkları tecrübelerinden almaktadır. Artık oy pusulasında mazimizin gücünü, yarınlarımızın umudunu temsil eden bir çınar yaprağı var. Artık Gelecek Partisi var. Geleceğinde söz sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için var. Mazlumlar için var. Kimsesizler için var. Ekmeğinin derdine düşenler için var” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet