Genç Kızların Gözdesi Tatilde

Klarnet şarkısıyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da genç kızların kalbinde taht kuran Tunacan Tuna, ailesi ile birlikte Kaya İzmir Thermal& Convention’da termal tatil yaparak pandeminin stresini atmaya çalışıyor. Sevenlerinin...

Yayınlanma:
Genç Kızların Gözdesi Tatilde

Klarnet şarkısıyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da genç kızların kalbinde taht kuran Tunacan Tuna, ailesi ile birlikte Kaya İzmir Thermal& Convention’da termal tatil yaparak pandeminin stresini atmaya çalışıyor. Sevenlerinin karşısına yeni sürprizlerle çıkmaya hazırlanan Tuna,’’ Çok güzel projelerimiz var. Çok emek veriyoruz ve haliyle de heyecanımız büyük’’ dedi.

Farklı tarzı ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken ve her sene ailesiyle birlikte birkaç kez İzmir’e tatile gelen Tuna, ‘’Sanat hayatımda ki en büyük desteği babam Aşkın Tuna ve annem Pınar Tuna’dan alıyorum. Müzik dünyasının dev ismi Aşkın Tuna’nın oğlu olmak zaten çok özel bir duygu. Onun tecrübelerinden bizzat yararlanıyor olmak da ayrı bir şans. Tatillerimi de mümkün olduğunca ailemle yapıyorum. ’’ dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet