Genç NEYAD küçük dostlarını unutmadı!

Zorlu ve soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçen Genç NEYAD ekibinin, 19 Ocak 2021 tarihinde sosyal medya hesaplarından ‘’#bendevarım’’ mesajıyla başlatmış olduğu yardım kampanyasına İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak’tan da destek geldi.

Yayınlanma:
Genç NEYAD küçük dostlarını unutmadı!

Zorlu ve soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçen Genç NEYAD ekibinin, 19 Ocak 2021 tarihinde sosyal medya hesaplarından ‘’#bendevarım’’ mesajıyla başlatmış olduğu yardım kampanyasına İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak’tan da destek geldi. Dağıtım sırasında ekibi yalnız bırakmayan genç vekil; İstanbul Üsküdar’da bulunan Aziz Mahmut Hüdai Türbesi, Valide-i Atik Camii, Mihrimah Sultan Camii ve Kuzguncuk bölgelerinde sokak hayvanlarına mama yardımı yaptı.
Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin gençlik oluşumu Genç NEYAD, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sonraki süreçlerde de sürdürecek. Genç NEYAD ekibi "sokak hayvanları için mama ve su dağıtımına yaz kış demden devam edip, gelenekselleştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın evlerinin ve işyerlerinin önüne, sokak hayvanları için bir kap su ve mama kabı koymaya davet ediyoruz. Yaşadığımız bu dünyayı onlarla paylaştığımızı unutmamak ve gerekeni yapmak hepimizin görevi." ifadelerini kullandı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet