Gençlerden Onur Hareketi'ne büyük katılım

Samsun, Trabzon, Rize ve Ordu illerinden Onur Hareketi’ne büyük katılım gerçekleşti.

Yayınlanma:
Gençlerden Onur Hareketi'ne büyük katılım

Samsun, Trabzon, Rize ve Ordu illerinden Onur Hareketi’ne büyük katılım gerçekleşti.
Onur Hareketi büyümeye devam ediyor. Karadeniz bölgesinde Onur Hareketi’ne ilgi büyüktü. Çoğunluğu üniversite gençlerinden oluşan 800’e yakın kişi Yaşar Aydın’ın liderliğini yaptığı Onur Hareketi’ne katıldı.

“ÇOĞUMUZ DAHA ÖNCE AK PARTİ, MHP VE BBP’DE GÖREV YAPTIK”


Katılım sağlayan gençler adına açıklama yapan Mustafa Hacıosmanoğlu, neden Onur Hareketi’ni tercih ettiklerine ilişkin konuştu. Hacıosmanoğlu, “Ben ve Onur Hareketi’ne katılım sağlayan arkadaşlarımın tamamı daha önce AK Parti , MHP ve BBP’nin gençlik kollarında görev almışlardır. Ancak bu siyasi partiler gençlerden ve gençlerin sorunlarından çok uzaklar. Bunların derdi sorun çözmek değil. Bunlar, gençliğin içinde bulunduğu şartların ne olduğunu defalarca anlatmamıza rağmen anlamıyorlar ve sürekli bir kandırmaca içerisindeler.” dedi.
 

“GENÇ ARKADAŞLARIMIZ ÜLKEYİ TERK EDİYORLAR”


Hacıosmanoğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti:
“Arkadaşlarımızın bir kısmı ülkede bir gelecek göremedikleri için, iş ve daha iyi bir hayat için ülkeyi terk etti. Geride kalanlar ise yurt dışına gidebilmek için fırsat kolluyor. Bu ülkede artık siyasetçilerden umut yok.”
 

“BİZ GENÇLER ADRESİMİZİ BULDUK”


Onur Hareketi’ni 1 yıl önce dinleyerek keşfettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bundan 1 yıl önce konuşmasını dinlediğim Onur Hareketi lideri bugün artık benim de liderim olan Yaşar Aydın, bu siyasetçilerden çok farklı. Gençlerin sorunlarına tam 12’den vuruş yapıyor. Çözümü de çok net. Kararlı biri. Biz gençleri bu kadar iyi tanıyan bir kişiye kayıtsız kalamazdık. Biz de arkadaşlarımızla birlikte 3 aylık bir uğraş sonucu bu katılımı gerçekleştirdik. Bu katılımı Ege gençleri ve Akdeniz gençliği izleyecek. Biz gençler artık adresimizi bulduk. Hiç durmadan başkanımızın emrinde tüm ülke gençliğini Onur Hareketi çatısı alıntında birleştireceğiz” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet