MAHMUTLAR’DAN ŞAHİN’E NOTER TEŞEKKÜRÜ!…

Son gerçekleşen ALTSO seçimlerinden önce Mahmutlar Mahallesi için verdiği Noter sözünü yerine getiren Başkan Şahin ‘e bir grup Mahmutlar iş insanı tarafından şükran plaketi takdim edildi.Yaklaşık 40 Bin nüfusu ve ticari...

Yayınlanma:
MAHMUTLAR’DAN ŞAHİN’E NOTER TEŞEKKÜRÜ!…

Son gerçekleşen ALTSO seçimlerinden önce Mahmutlar Mahallesi için verdiği Noter sözünü yerine getiren Başkan Şahin ‘e bir grup Mahmutlar iş insanı tarafından şükran plaketi takdim edildi.

Yaklaşık 40 Bin nüfusu ve ticari hareketliliği ile Alanya’nın en büyük mahallelerinden biri olan Mahmutlar’da Noter sevinci yaşanıyor.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonucunda 18 Aralık 2019 günü Adalet Bakanlığı Hukuk işleri Genel Müdürlüğü tarafından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen yazı ile resmiyet kazandıran 6. Noter’in Mahmutlar’ın ticaret hayatına büyük katkıları olması bekleniyor.

Kararın resmiyet kazanmasının ardından müjdeyi geçtiğimiz Aralık ayında Mahmutlar’da iş insanları için verdiği yemekte veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e bugün de Mahmutlar Mahallesi’ndeki iş insanları tarafından bir teşekkür ziyareti yapıldı.

Ziyarette Mahmutlar’ın yıllardır eksikliğini yaşadığı Noter sorununun çözüme kavuşturulmasındaki katkıları nedeniyle ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e şükran plaketi takdim eden iş insanı Mustafa Sönmez; “Başkanımız bugüne kadar verdiği her sözü yerine getirdi. Kendisi her zaman oda üyeleri için ulaşılabilir oldu ve sözünün arkasında durdu. Ticaretin bu kadar yoğun olduğu bir yerde her gün 20 km Alanya merkeze gitmek zorunda kalıyorduk. Başkanımızın yaptığı daha birçok da hizmet var. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞAHİN; “ MAHMUTLAR’A DİKKAT ÇEKTİK”

Başkanlığı süresince tutamayacağı sözleri vermekten sürekli kaçındığını ve verdiği tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, bu tür çalışmalarla Alanya ekonomisi içerisinde önemli bir potansiyeli barındıran Mahmutlar Mahallesine dikkat çektiklerini de vurguladı.  Şahin, “Seçim öncesi verdiğimiz sözü yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbime şükürler olsun. Bu noter sadece Mahmutlar değil, Kargıcak, Demirtaş ve hatta Kestel Mahallelerine de hizmet verecek. Noterin yeri konusunda da yine değerli Mahmutlar iş insanı dostlarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

ŞAHİN’DEN ÇAVUŞOĞLU, GÜL VE EMRE’YE TEŞEKKÜR

Şahin konuşmasında hemen hemen her projede olduğu gibi bu projenin de başarıya ulaşmasında en başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun büyük payı olduğuna dikkat çekerek, “Alanya’mız ve ülkemizin gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere bizlerden desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’ye buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ne zaman proje götürsek Sayın Bakanımızın desteğini aldık. Burada da bize öncülük etti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet