GoDaddy, Web Siteleri + Pazarlama Araçları ürününe Instagram entegrasyonu ekledi

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy (NYSE: GDDY), Web Siteleri + Pazarlama Araçları ürününe yeni bir Instagram entegrasyonu eklendiğini duyurdu.

Yayınlanma:
GoDaddy, Web Siteleri + Pazarlama Araçları ürününe Instagram entegrasyonu ekledi

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy (NYSE: GDDY), Web Siteleri + Pazarlama Araçları ürününe yeni bir Instagram entegrasyonu eklendiğini duyurdu. Yeni entegrasyon, işletmelerin sosyal medya profillerini oluşturmalarını, yayınlamalarını, planlamalarını ve izlemelerini her zamankinden daha kolay ve verimli bir hale getiriyor. Instagram’a doğrudan gönderi yayınlama olanağı sunan birkaç şirketten biri olan GoDaddy, küçük işletme sahiplerinin ve girişimcilerin sosyal medya profillerini tek bir yerden kolayca oluşturmalarına ve yönetmelerine olanak tanıyor. 

 

GoDaddy Türkiye ve MENA Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Sosyal medya, işletmelerin büyümeye yönelik pazarlama çalışmalarının önemli bir parçası olmalı. Geniş kitlelere erişim olanağı sağlamaları ile sosyal medya platformları, küçük işletme sahiplerinin ve girişimcilerin marka farkındalığını artırmalarına, müşterilerle bağlantı kurup etkileşim yaratmalarına ve işlerini büyütmelerine yardımcı olabilir. Sunduğumuz yeni Instagram entegrasyonu ile, işletmeler için sosyal medya faaliyetlerini oluşturmayı, yayınlamayı, planlamayı ve takip etmeyi daha kolay ve verimli hale getirdik, böylece onlar da temel işlerine odaklanmak için daha fazla zaman kazanabilecekler.” 

 

Müşteriler, GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları yönetim paneli içinden artık kolayca şunları yapabilir: 

  • Doğrudan Instagram gönderisi yayınlamak
  • Gönderinin yorumlarını ve görüntülenmelerini takip etmek 
  • Gelecekte yayınlanmak üzere Instagram gönderileri planlamak
  • Harika içerikler oluşturmak ve sadece birkaç tık ile tüm sosyal medya kanallarında paylaşmak
  • Yönetim panelinden resimleri düzenlemek ve gönderileri zamanlamak

 

Ayrıca yönetim paneli, işletmelerin fark edilmelerine ve takipçi kitlelerini büyütmelerine yardımcı olmak için, hızla değişen bir sosyal medya akışında öne çıkmalarına yardımcı olacak içerik önerileri de sunuyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet