GS Başkanı Cengiz’den Flaş Transfer Açıklaması

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, transfer konusunda parasal tuzaklara düşmeyeceğini belirterek, “”Herkes kendi destanını yazar. Galatasaray Spor Kulübü olarak 40 kere dedik; Biz, bizi isteyenlerle beraber oluruz....

Yayınlanma:
GS Başkanı Cengiz’den Flaş Transfer Açıklaması

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, transfer konusunda parasal tuzaklara düşmeyeceğini belirterek, “”Herkes kendi destanını yazar. Galatasaray Spor Kulübü olarak 40 kere dedik; Biz, bizi isteyenlerle beraber oluruz. Biz, bu kültürden geldik. Biz parasal tuzaklara düşmemeye çalışırız” açıklamasında bulundu.

Cengiz açıklamasında, “Bütün futbolcular, basketbolcular, voleybolcular değerli. Sen nasıl sabah kalkıp haber peşindeysen, bu insanlar da form tutmak, başarılı olmak için birçok şeyden fedakârlık ediyorlar. Bu nedenle bütün sporculara ayırt etmeden çok büyük saygı duyuyorum. Çok zor bir yaşamları var. Teknik ekibimizle, scoutlar ile birlikte Galatasaray için en doğru çözümü bulmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Transfer limitleri konusunda kurallara uyulması gerektiğinin altını çizen başkanımız sözlerine şöyle devam etti:
“Bizi açıkça tehdit ediyorlar. Diyorlar ki, “Sen limitlere karşı çıkıyorsun”. Hayır arkadaşlar. Ben neden limite karşı çıkayım? Benim rakibim en iyilerini alsın ki çıtayı yükselteyim. Ben kimseden rahatsız olmam. Rakibim ne kadar güçlü ise ben de o kadar güçlüyüm. Olimpizmin özünde de bu var; ama biz şunu diyoruz; Bir kural var, orada kırmızı ve yeşil ışık var, kilometre tahdidi var. Ben buna uyarım. Buna uymaz isem orada anarşi vardır, kaos vardır, devlet yoktur. Benim aldığım eğitim, öğrenim, ailemden aldığım terbiye bu yöndedir. Kurallara uymak gerek. Kurallara uymazsanız olmaz. Sandalye oturmak içindir. Sıçramak için değil. Sıçrarsanız sirke gitmeniz lazım. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa benim değerli rakibimiz Fenerbahçe ile ne işim var. Başkanı ile hiçbir şeyim yok. Kişisel de sempatim var” (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet