Gümüşlükspor’un reklam ajansı Promoqube oldu

Promoqube, "Bir İhtimali Daha Olanların Takımı #Gümüşlükspor"un yeni reklam ajansı oldu.ISTANBUL (TR) - Ünlü oyuncu Nejat İşler’in onursal başkanı olduğu Gümüşlükspor’un reklam çalışmaları Ocak 2020’den itibaren...

Yayınlanma:
Gümüşlükspor’un reklam ajansı Promoqube oldu

Promoqube, "Bir İhtimali Daha Olanların Takımı #Gümüşlükspor"un yeni reklam ajansı oldu.

ISTANBUL (TR) - Ünlü oyuncu Nejat İşler’in onursal başkanı olduğu Gümüşlükspor’un reklam çalışmaları Ocak 2020’den itibaren Promoqube sorumluluğunda yürütülecek. Promoqube işbirliğini sosyal medya hesabından paylaştığı kısa bir video ile açıkladı. 

Promoqube genel müdürü Korhan Kurt işbirliğini "Neşeli ve temiz bir oyun’’ felsefesiyle maçlarına çıkan bir takımın yanında olmaktan daha güzel bir şey olabilir mi? Sporda fırsat eşitliği; Gümüşlük ve çevresindeki gençlerin spor eğitimi alması için, Gümüşlükspor’un yanındayız” diye duyurdu. Gümüşlükspor ve Promoqube’ün önümüzdeki dönemlerde birlikte yapacakları projeler merakla bekleniyor.

2009’da Özgür Alaz ve Korhan Kurt tarafından kurulan, 2014’te IPG Mediabrands bünyesine dahil olan Promoqube; Avivasa, Baymak, Fibabanka, HPE, Memorial, Petrol Ofisi, Prontotour, Sanofi, Tavuk Dünyası gibi markaların sosyal medya danışmanlığı, topluluk yönetimi, dijital itibar yönetiminin yanı sıra reklam ajansı çalışmalarına destek oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet