hal esnafıyla bir araya geldi

Güney ve Harputlu hal esnafıyla bir araya geldi.Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hal’ini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi, üretim satış ve ihracat hakkında bilgi aldı.Alanya...

Yayınlanma:
hal esnafıyla bir araya geldi

Güney ve Harputlu hal esnafıyla bir araya geldi.

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hal’ini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi, üretim satış ve ihracat hakkında bilgi aldı.

Alanya Hal Komisyoncuları Derneği’nin ev sahipliğinde Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Başsavcı Yasin Emre, Alkü Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Alkü Hastanesi Başhekimi Adil Bülent Taşbaş, Ağı Ceza Reisleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney Alanya Toptancı Hali’nde incelemelerde bulundu.

Alanya’da ürün çeşitliliği tarımımızın zenginliğidir

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney katılımcılarla birlikte 62 işyerinden oluşan Alanya Toptancı Hali esnafını tek tek ziyaret etti. Her işyerinde satılan ürünler hakkında Kaymakam Harputlu’ya bilgi verildi. Ziyaret sırasında Harputlu ve Güney esnafın taleplerini ve isteklerini de dinledi. 1,5 sat süren ziyaretin ardından kısa bir değerlendirme yapan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “ haldeki esnafımızın durumunu görmek, onlarla Alanya’daki tarımın durumunu ele almak için bir araya geldik. Son derece verimli bir ziyaret oldu. Alanya bir çok ile hatta yurt dışına farklı ürünler gönderiyor. Bu da ilçemizdeki tarımın çeşitliliğini ortaya koyuyor “ dedi.

Her zaman esnafımızın yanındayız

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “ Alanya Kaymakamımız ve şehrimizin değerli yöneticileriyle birlikte Alanya Hali’ndeki son derece verimli bir gezi yaptık. Alanya’daki tarım ve ürün çeşitliliği ve Pazar durumu hakkında bilgi aldık. Yeni toptancı halimizin inşaatı hakkında kaymakamımıza bilgi verdik. Esnafımız bire bir sorunlarını aktarma imkanı buldu “ dedi.

Verimli bir ziyaret oldu

Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ise, Alanya Hali’ne gelerek esnafa moral veren, Kaymakam, başsavcı, rektör, başhekim ağır ceza reisleri ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e tek tek teşekkür ederek, “ oldukça verimli bir ziyaret oldu. Alanya’nın değerli yöneticilerine sorunlarımızı ve taleplerimiz iletme şansı bulduk “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet