HALKIN PARTİSİ 98 YAŞINDA!

Halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen Oğuz Boran ve Suavi konserleriyle coşkulu konserle kutladı.Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’nın...

Yayınlanma:
HALKIN PARTİSİ 98 YAŞINDA!

Halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen Oğuz Boran ve Suavi konserleriyle coşkulu konserle kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’nın tertip ettiği geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya milletvekilleri kadın kolları, gençlik kolları, yöneticiler, partililer ve halk katıldı.

Gecede konuşma yapan CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, “partili yoldaşlarımız ile birlikte; Altı Oklu bayrağı altında bulunmaktan ötürü gurur ve mutluluk duyduğumuz, Kuruluşun ve Kurtuluşun örgütlendiği partimizin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaş gününü kutluyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı neferler var oldukça varlığını sürdürecektir! Kurucu Liderimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük devrimi olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha nice 98 yıllar, nice asırlar boyunca yaşatmak adına; içimizdeki bu ruhu ve sevdayı nesillerden nesillere aktararak, bu ışıklı yolda yürüyeceğiz. Başta İl Başkan Yardımcılarımız, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Yönetimlerimiz olmak üzere; bu kutlu günde böylesine güzel bir organizasyona katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Katılım sağlayan, katılamayıp selamlarını ileten tüm dostlara teşekkür ediyor, Ulu Çınarımız Cumhuriyet Halk Partisinin 98. yılını tekrardan coşku ve heyecanla kutluyorum!”

Kuruluşumuzun 98. yılı kutlamalarında, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, YDK Üyemiz ve İl Kadın Kolları Başkanımız ile; bayrağımızdaki Altı Ok’u temsilen en genç 6 üyemize parti rozetimizi taktık, yaşça en büyük emektar 6 partilimize ise plaket takdim edildi.

Gecede ayrıca partiye yeni katılan gençlere rozetleri takıldı. Gecede geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral ile birlikte geçmişte hayatını kaybetmiş partililer anıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü Oğuz Boran ve Suavi konserleriyle  devam etti.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet