Haluk Levent’ten Yardım Daveti

Hayırsever sanatçı Haluk Levent, Antalya’da yaşayan ve tedavisi için 35 bin TL’lik ilacı ihtiyacı olan onkoloji hastası kadın için tweet attı.Levent, sosyal medyadaki paylaşımında, “Çiğdem ablamızı çok merak ediyordunuz…...

Yayınlanma:
Haluk Levent’ten Yardım Daveti

Hayırsever sanatçı Haluk Levent, Antalya’da yaşayan ve tedavisi için 35 bin TL’lik ilacı ihtiyacı olan onkoloji hastası kadın için tweet attı.

Levent, sosyal medyadaki paylaşımında, “Çiğdem ablamızı çok merak ediyordunuz… 26 Aralık’ta ilaçlarının alınması gerekiyor. 35 bin tl. Kim bu ilaçları alırsa kahvaltıda Antakya zeytin salatası yapıp tereyağlı çökelek pişireceğim” diyerek hayırseverlerden yardım talep etti.

Ahbap Antalya isimli sosyal medya platformu ise, aynı konuyla ilgili yaptığı paylaşımda “13 senedir kanserle mücadele eden Çiğdem ablamızı ziyaret ettik. Kanser akciğerine sıçramış ve Genleri Kemoterapiyi kabul etmediği için İmmunoterapi tedavisine başlanmış. İlk kür için 3 kutu ilaca ihtiyaç var. Çiğdem ablamızın tek umudu bu tedavi” ifadelerine yer verdi.  (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet