Hande Baladın Orkid’in yeni reklam yüzü oldu.

P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid’in yeni marka yüzü Eczacıbaşı Spor Kulübü ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı smaçörü Hande Baladın oldu.

Yayınlanma:
Hande Baladın Orkid’in yeni reklam yüzü oldu.

P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid’in yeni marka yüzü Eczacıbaşı Spor Kulübü ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı smaçörü Hande Baladın oldu. Marka, iş birliğini PG One İstanbul imzasıyla yayınladığı bir reklam filmi ile duyurdu.

40 yıldır kadınları ve genç kızları destekleyen Orkid, yeni marka yüzü Hande Baladın’ın oynadığı reklam filmini izleyiciler ile buluşturdu. Başarı smaçör, reklam filminde 5’li rahatlık sistemiyle geliştirilen Orkid Platinum sayesinde voleybol sahasında; neredeyse sıfır sızıntı, sıfır koku ve sıfır toplanma ile çizilen sınırlara nasıl meydan okuduğunu anlatıyor.

Türkiye’de kadın voleybolunun en büyük destekçilerinden Orkid, 2003 yılından beri bu alanda çalışmalarını sürdürüyor. 17 yıl önce başlayan ve hala devam eden A Milli Kadın Voleybol Takımı “cesaret sponsorluğu” ile Türkiye’de voleybolun desteklenmesine yönelik çalışmalarına başlayan marka, geçtiğimiz günlerde Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün de “cesaret sponsoru” olarak çalışmalarını yeni bir seviyeye çıkararak hem kadın sporcuları hem de geleceğin voleybolcularını desteklemeyi ilke ediniyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet