Hayatı programlamak artık daha mümkün

Kurumsal hayatta durup mola vermek istediği sırada hayatına giren turizm rehberliği ve iç sesiyle 2012 yılında İstanbul’a taşınan İpek Senem Aydın, bilinçaltının doğru kullanımı ile farklı mucizelere tanık olmaya davet...

Yayınlanma:
Hayatı programlamak artık daha mümkün

Kurumsal hayatta durup mola vermek istediği sırada hayatına giren turizm rehberliği ve iç sesiyle 2012 yılında İstanbul’a taşınan İpek Senem Aydın, bilinçaltının doğru kullanımı ile farklı mucizelere tanık olmaya davet ediyor. Hem online hem de atölyesinde vermiş olduğu Thetahealing seminerleri, kişisel danışmanlık ve hizmetler ile ruhsal açıdan yeniden doğuş imkanı sunan Aydın, günümüz dünyasının dış etmenlerine karşı da savunma mekanizması oluşturuyor.

Farkındalık Atölyesi'nde Thetahealing uygulayıcılarına, danışanlarına ve kolektife hayat misyonlarını bulma ve farkındalıklarını artırmak konusunda rehberlik eden İpek Senem Aydın, en yüksek potansiyele ulaşmayı sunuyor. Hayatla ilgili tüm bilinçaltı blokajlarını yeniden programlama ve mucizelere şahit olma yolunda yol arkadaşlığı yapan Aydın, hayatın amacını bulma konusunda da rehberlik görevini yerine getiriyor. İlişkiler, Bolluk-Bereket, Ruh eşi ve daha birçok konuda destek ve hizmetler veren Aydın’ın tüm bu çalışmaları, bilinçaltında yer alan ve kişiye hizmet etmeyen inanç ve düşünce kalıplarını değiştirip yerine olumlu programlar yükleyerek mucizeleri mümkün kılıyor. Atölyede aynı zamanda farklı konularda uzman kişiler ile aile sistem çalışması, nefes, astroloji danışmanlığı, şamanik ritüeller gibi konularda da çalışmalar gerçekleştiren Aydın, yeni mucizelere kapılar aralıyor. Bütüne fayda sağlamayı amaçlayan İpek Senem Aydın, Eylül ayında açtığı YouTube kanalında meditasyonlar ve his yüklemeleri paylaşarak birçok kişiye de katkı olmaya devam etmektedir. İpek Senem Aydın, birçok seminerini online olarak verebilmekte, böylelikle ülkenin ve dünyanın her yerinden katılım imkanı sağlayabilmektedir.

İpek Senem Aydın’ın hizmetlerine ipeksenemaydin.com adresinden ve Youtube kanalından ulaşılabilir.

İpek Senem Aydın

Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan İpek Senem Aydın Uluslararası Thetahealing Eğitmenidir. Birçok modülde Thetahealing Eğitmeni olan İpek Senem Aydın, ruh ailem diyerek tanımladığı öğrencileri ve danışanlarının ruhsal yolculuklarına eşlik etmektedir. 

Thetahealing seminerlerini online olarak ve Nişantaşı'ndaki İpek Senem Aydın Farkındalık Atölyesi'nde devam ettirmektedir. Atölyede aynı zamanda konularında uzman kişiler ile aile sistem çalışması, nefes, astroloji danışmanlığı, şamanik ritüeller gibi konularda da çalışmalar gerçekleştirmektedir.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet