HECO Chain, GameFi NFT’leri’yle “Lucky HECO” etkinliğinin 3. aşamasını başlatıyor

Huobi bünyesinde bulunan Huobi ECO (HECO) Chain, “Lucky HECO” etkinliğini üçüncü kez başlattı.

Yayınlanma:
HECO Chain, GameFi NFT’leri’yle “Lucky HECO” etkinliğinin 3. aşamasını başlatıyor

Huobi bünyesinde bulunan Huobi ECO (HECO) Chain, “Lucky HECO” etkinliğini üçüncü kez başlattı. Etkinlik sonunda katılımcılar, toplam değeri yaklaşık 250 bin USDT olan Game Prop NFT’leri kazanma şansı yakalayacak.

 

Dünyanın önde gelen dijital varlık finansal hizmetleri sağlayıcısı Huobi Group bünyesinde, blockchain geliştiricileri için oluşturulan Huobi ECO (HECO) Chain, “Lucky HECO” etkinliğini üçüncü kez başlattı. Katılımcılar etkinlik sonunda, toplam değeri yaklaşık 250 bin USDT olan Game Prop NFT’leri kazanabilecek. Etkinlik 24 Ekim’de sona erecek. 

 

Lucky HECO etkinliğinin 3. aşamasında, sektörün lider oyun platformları BUDO , CryptoBlades, ve Plato Farm’la iş birliğiyle kullanıcılara çeşitli GameFi NFT’leri sunulacak. 

 

HECO Chain Yöneticisi Leo Su, yılın ikinci yarısında HECO Chain’in GameFi alanındaki yükselişi yakından takip ettiğini belirtti. Su, “Bu sürede Blockchain Game Developers Accelerator programının yanı sıra Gaming Hackathon etkinliğini başlatarak HECO Chain üzerinde GameFi projelerinin gelişimine de katkı sağladık” dedi. Leo su, söz konusu etkinlikle birlikte, kullanıcıların HECO Chain üzerinde oyun gelişimini doğrudan görebileceklerini ifade etti. 

 

“Bir açık zincirin en temel kriterlerinden biri, geliştiricilerin güvenli bir ortam kullanarak hayallerini gerçekleştirebilmeleri, ihtiyaçlarının karşılanması ve hem kullanıcıların hem de geliştiricilerin memnun ve mutlu hissetmeleridir,” diyen HECO Chain Yöneticisi Leo Su, “Umarız hem kullanıcılar hem de geliştiriciler Şanslı HECO Etkinliği 3. aşamasında güzel vakit geçirir ve çok eğlenirler” değerlendirmesini yaptı.  

 

İş birlikleriyle kullanıcılara çeşitli GameFi NFT’leri sunuyor

 

BUDO Ⅱ, CryptoBlades, ve Plato Farm’la iş birliği sonucunda sunulacak GameFi NFT’leri  bir araya geldiğinde üç farklı ‘Wish Fountains’ oluşturuyor. 

 

Wish Fountain 1’de bulunan NFT’ler, gerçek Japon ses sanatçılarına ve başrolde kadın karakterlere sahip bilim kurgu oyunu BUDO Ⅱ tarafından sağlanıyor. NFT’ler, stake farming, savaş (PVP) ve bölümlerde (PVE) kullanılabildiği gibi, oyunun müzayede sisteminde de takas edilebiliyor.

 

Oynadıkça kazan sistemine sahip, rol yapma oyunu CryptoBlades, Wish Fountain 2’de kullanıcılara beş farklı türde Star Swords NFT sunuyor. Bunlardan biri oyundaki en yüksek seviye olan beş yıldızlı kılıç olurken; CryptoBlades dünyasında kılıçlardaki yıldızların çok olması o kadar güçlü olduğu anlamına geliyor. Bu kılıçlar savaşta düşmanlarla savaşmak, baskın yapmak ve gelecek PVP (oyuncuya karşı) özelliklerde kullanılabiliyor. CryptoBlades tarafından sağlanan tüm NFT’ler oyunun pazar yerinde satılabiliyor.

 

HECO Chain üzerinden oynanabilen NFT oyunu Plato Farm, Wish Fountain 3 ile kullanıcılara beş çeşit Game Prop NFT sunuyor. Elde edilen tüm NFT’ler Plato Farm oyununda takas edilebiliyor.

 

Lucky HECO Etkinliği: 3. aşamaya katılmak için ne yapılmalı?

 

“Wish List”te, Huobi Global UID numarasını ve HECO adresini sağlayan kullanıcılar, üç oyun platformundan birine cüzdanlarını bağlayarak ve bir kontrat etkileşimi tamamlayarak kazanma şanslarını artırabilirler. 

 

 

HECO Hakkında

HECO, blockchain geliştiricilerine etkili ve düşük maliyetli bir zincir üstü çevre ile merkezsizleştirilmiş uygulamalar (dApps), akıllı sözleşmeler ve dijital varlık oluşturmaları için imkan sunan EVM uyumlu bir açık zincirdir. HECO, platformda yapılan 479 milyon işlemle yaklaşık 13,2 milyon toplam adrese ev sahipliği yapmaktadır.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet