Hepsijet, Türkiye’nin ‘En İyi İş Yerleri’ arasında

Hepsiburada’nın alışveriş deneyimini uçtan uca çevreleyen ekosisteminde, stratejik bir öneme sahip olan ve üstün hizmet anlayışıyla lojistik sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Hepsijet, Kincentric Best Employers 2021 programı kapsamında yapılan araştırma sonucu, Türkiye’nin En İyi İş Yeri seçildi.

Yayınlanma:
Hepsijet, Türkiye’nin ‘En İyi İş Yerleri’ arasında

Hepsiburada’nın alışveriş deneyimini uçtan uca çevreleyen ekosisteminde, stratejik bir öneme sahip olan ve üstün hizmet anlayışıyla lojistik sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Hepsijet, Kincentric Best Employers 2021 programı kapsamında yapılan araştırma sonucu, Türkiye’nin En İyi İş Yeri seçildi.

Kincentric uzmanlarının, programa dahil şirketlerin çalışanları arasında, ‘çalışan bağlılığı, çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı’ endekslerine göre yürüttüğü araştırmalar sonucu Hepsijet, Türkiye’de 2021 yılı için Türkiye’nin En İyi İşyeri “Kincentric Best Employer” ödülünü alan 22 şirket arasına girdi.

Hepsijet’in 2021 ödülünü alma başarısını gösterdiği, Kincentric’in dünya çapında 20 yıldır sürdürdüğü Best Employers (En İyi İş Yerleri) Programı, 78 farklı pazarda uygulanıyor. Sadece son 5 yılda 4.000′ in üzerinde farklı şirketin dâhil olduğu program kapsamında bugüne kadar ‘En İyi İş Yeri’ seçilen şirketler de, 15 milyon çalışanın görüşleri ve yukarıda anılan kriterlere yönelik araştırmalar doğrultusunda belirleniyor. Best Employers (En İyi İş Yerleri) Programı, 2006 yılından bu yana uygulandığı Türkiye’nin en geniş katılımlı iş yeri araştırması olma özelliğini taşıyor.

Kincentric Türkiye Kurucu Ortağı Cengiz Gürleyik, Best Employers araştırmasının tamamen çalışan deneyimine dayandığını kaydederek, katılımcı şirketlerin çalışmayı, seçilmiş bir gruba değil, tüm çalışanlarına açtıklarını, dolayısıyla işin mutfağında yapılan araştırmanın sonuçlarının kritik önem taşıdığını belirtti. Son 20 yılda teknoloji, politika, sağlık ve dünya nüfusunda yaşanan değişiklik ve ilerlemeyle dünyanın yeniden şekillendiğini söyleyen Gürleyik, şöyle konuştu: “Bu süreçte hayatımıza pek çok yeni teknoloji dâhil oldu. Gelişen teknoloji ve bilgiye hızlı erişim hayatımızı radikal bir şekilde değiştirmeye başladı ve bu değişim devam ediyor. İş yapış şekillerinde çeviklik önemli bir olgu olarak hayatımızın merkezine yerleşti. Gene de, Kincentric araştırmaları değişen dünyada, kurumlar için değişmeyen en önemli varlığın insan olduğunu ortaya koymaya devam ediyor.”

‘Çalışan bağlılığı, çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı’ endekslerine göre yürütülen bir araştırmada, çalışanları tarafından her anlamda en beğenilen, en iyi iş yeri deneyimi ve ortamını yaratan şirket olarak seçilmenin Hepsijet adına son derece gurur ve mutluluk verici bir başarı olduğunu belirten Hepsiburada İnsan Kayakları Grup Başkanı Esra Beyzadeoğlu da, şöyle konuştu:

Hepsiburada olarak tüm iştiraklerimizde ve iş fonksiyonlarımızda bu sene itibariyle elde ettiğimiz çalışan bağlılığı artışından dolayı çok mutluyuz. Yürüttüğümüz stratejik programlarla bir yandan şirketimizin sağlıklı büyümesini gerçekleştirirken bir yandan da önemli başarılara imza atıyoruz. Bu kapsamda benzer şekilde HepsiJet ile de gurur duyuyoruz. “Hepsijet, kurulduğu 2016 yılında Türkiye’de e-ticaret taşımacılık ve teslimat sisteminin yeniden şekillenmesi için hedeflerini sıralarken, çalışanlarına verdiği değeri de merkeze aldığı felsefesiyle çalıştı. Hem Hepsiburada hem de stratejik yatırımı olan tüm şirketler olarak bizim için yaptığı iş ve ünvanından bağımsız olarak, her çalışanımız son derece değerli. Ekip ve kurum kültürünün başarıya ulaşmada taşıdığı önemin farkındayız ve aynı vizyonla kurum kültürümüzün bir parçası olarak her kademeden çalışanlarımıza büyük değer veriyor, onları tüm süreçlerimize dahil ediyor, her türlü desteği veriyoruz. Çalışanlarımıza sağlıklı, verimli, mutlu bir çalışma ortamı sunmak için çalışıyoruz. Tüm bu yönleriyle, çalışanlarımız tarafından uluslararası saygın ve konusunun uzmanı Kincentric’in araştırması sonucu En İyi İş Yeri seçilmek, Hepsiburada ve Hepsijet olarak bizlere büyük bir gurur ve mutluluk verdi.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet