Her giysinin bir hikayesi vardır

Yapay zeka teknolojisi ile en zorlu ve birbirinden farklı giysilerden oluşan çamaşır gruplarını bile uygun programda hassasiyetle, derinlemesine temizleyen LG AIDD çamaşır makineleri ayrıca, buhar özelliğiyle alerji ve solunum problemlerine...

Yayınlanma:
Her giysinin bir hikayesi vardır

Yapay zeka teknolojisi ile en zorlu ve birbirinden farklı giysilerden oluşan çamaşır gruplarını bile uygun programda hassasiyetle, derinlemesine temizleyen LG AIDD çamaşır makineleri ayrıca, buhar özelliğiyle alerji ve solunum problemlerine neden olan alerjenleri %99,9 oranında yok ediyor. LG AIDD teknolojili Buharlı Çamaşır makineleri kampanya dönemi boyunca LG Brandshop ve MediaMarkt’larda 300 TL indirimle satışa sunuluyor. 

Kimi çocuğun ilk giysisini bir ömür boyu saklamak ister, kimi ailesinden kalan bir parçayı, kimi ise en özel gününde giydiği kıyafeti... Her kıyafet sahibine eşsiz bir günü, mutlu zamanları hatırlatır. Her giysinin bir anısı olduğundan yola çıkan LG, 23 Aralık 2020 – 30 Ocak 2021 tarihleri arasında muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. LG, "LG En Sevdiğinin Hikayesini Paylaş" kampanyası kapsamında, @lgturkiye hesabını takip ederek ilgili kampanya paylaşımının altına 3 arkadaşını etiketledikten sonra, en önem verdiği kıyafetin hikayesini bir video veya fotoğrafla kendi sayfasında #LGensevdiğim ve #LGAIDD etiketleri ile paylaşan katılımcılara, AIDD teknolojili LG Buharlı Çamaşır makinesi kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca, 3 katılımcıya LG PK3 Bluetooth speaker, 20 katılımcıya ise 2’li Omo Sıvı Deterjan Paketi hediye ediliyor. 

Bazı Kıyafetler Çok Özeldir, Özenle Korunmak İster

Tüketicilerinin her anlarında yanında olan LG, en sevilen kıyafetlerin bir ömür boyu ilk günkü gibi saklanması için AIDD teknolojisini üretti. Yapay zeka teknolojisine sahip LG LG AIDD çamaşır makineleri, yıkanacak çamaşırların kumaşlarının cinsini, ağırlığını ve hacmini belirleyerek, bu çamaşırlara uygun programı kendi belirliyor. LG’nin akıllı çamaşır makinesi, tişört ve pantolon gibi birbirinden oldukça farklı giysilerden oluşan bir çamaşır gurubunu tanımlayarak yıkama hareketlerini, sıcaklığı ve süreyi farklı ürünlerden oluşan çamaşır grubuna uyacak şekilde programlayabiliyor. Bu yeni teknoloji aynı zamanda, çamaşırlarda yıkamadan kaynaklı oluşan hasarları yüzde 18’e varan oranda azaltıyor. Böylelikle, LG AIDD çamaşır makinesi kullanıcılarının giysileri uzun yıllar boyunca ilk günkü halinde kalabiliyor.  

Buhar Özelliği ile Üstün Hijyen

LG çamaşır makineleri, Buhar (Steam™) özelliği ile mükemmel çamaşır yıkama fonksiyonunun yanı sıra, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok ediyor. LG buhar özellikli çamaşır makineleri, kazanın sadece bir bölümüne değil, tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet